Attēlā: pārvarot aizspriedumus
Latvijas zinātnieki pēc ilgstošiem pētījumiem apgāzuši maldīgo pieņēmumu, ka alus ir kaitīgs veselībai, jo satur alkoholu. Patiesībā šis senais un plaši pieejamais dzēriens veicina alkohola intoksikācijas samazināšanos organismā, atjauno veselību, uzlabo darbaspējas un ilgākā perspektīvā daudzkārt palielina lietotāja cerības uz ilgāku mūžu.
Lai izbaudītu visas šī dzēriena jaunatklātās pozitīvās īpašības, nepieciešams tikai aizvietot ikdienā līdz šim izdzerto degvīna tilpumu ar tādu pašu tilpumu alus. ▼
2007. gada 20. novembris • Kategorija: Veselība, Zinātne • 4 komentāri
(pl. 13.20, 20.11.2007)
nekā nebi’…
(pl. 13.22, 20.11.2007)
es drošības pēc tomēr apvienošu abas metodes. dzeršu gan degvīnu, gan alu.
(pl. 14.30, 20.11.2007)
nu bet protams – porteris!
(pl. 19.34, 20.11.2007)
Patiesi! joprojām lielisks. Ieskatos še ik nedēļu un katru reizi ir par ko pasmieties. Patiess prieks!