2006. gada 25. jūlijs

Zinātnieki: naids veicina vitamīna D veidošanos

107.jpg

Attēlā: veselīga dzīvesveida piekritēji

Latviešu zinātnieku grupa, kuras pētījumus finansiāli atbalsta Latvijas Pirmā partija, nākusi klajā ar sensacionālu atklājumu.

Kā skaidri parādīja sadarbībā ar Iekšlietu ministriju organizētais eksperiments, kura laikā tika salīdzināts vispārējais organisma stāvoklis cilvēkiem, kas piedalījās protestos pret geju un lesbiešu pulcēšanos, un kontroles grupai, kas tajā pat laikā sauļojās un peldējās, naids veicina vitamīna D veidošanos ādā daudz vairāk nekā saules gaisma.

Eksperimenta dalībnieku organismā naida un agresijas izvirduma rezultātā arī samazinājās «sliktā» holesterīna daudzums asinsvados, palielinājās sarkano asinsķermenīšu skaits un uzlabojās vispārējā pašsajūta.

Kā eksperimenta rezultātus komentēja Latvijas Pirmās partijas priekšsēdētājs Ainārs Šlesers, «tie ir tieši tie rezultāti, kurus mēs gaidījām, lai gan līdz šim nespējām zinātniski pamatot. Negribu noniecināt Gundara Bērziņa sasniegto veselības aizsardzības jomā, bet īstā tautas laimes atslēga ir tieši veselīgā naidā pret pidariem un visādiem citādiem nēģeriem.»

Tomēr zinātnieki uzskata, ka naids nebūt nav vienīgais sabiedrību pozitīvi ietekmējošais faktors, tāpēc jau vistuvākajā laikā ar LPP atbalstu eksperimentālā kārtā tiks organizētas arī masveida skaudības, pazemojuma un baiļu lēkmes. ▼

Pievienot komentāru