2006. gada 14. septembris

Notikusi atkārtota noplūde

171.jpg

Attēlā: atvainojiet, gadījās noplūdīte

Ap pulksten trijiem naktī no trešdienas uz ceturtdienu Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Indulis Emsis (ZZS) konstatējis kārtējo noplūdi. Tāpat kā iepriekšējā reizē, arī šoreiz nepatīkamais noplūdes fakts ir acīmredzams, bet atbildību par nopludināšanu neviens neuzņemas.

«Domāju, ka pirmām kārtām vainīgs ir satraukums, ko man nācās pārdzīvot vakardien, pārraides «Kas notiek Latvijā?» tiešajā ēterā,» paskaidroja Emsis.

Apmēram tajā pašā laikā līdzīgu, bet tomēr cita veida noplūdi sajutusi arī Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta žurnāliste Ilze Jaunalksne. Atšķirībā no no Jūrmalgeitas sarunu ierakstu noplūdes, šī žurnālistei izrādījās negaidīta. Iespējams, noplūdes iemesls ir paštīto cigarešu īpašo sastāvdaļu toksiskā iedarbība uz Jaunalksnes organismu.

Par spīti satraucošajiem simptomiem, drosmīgā sieviete negrasās vērsties pie ārsta, jo pirmsvēlēšanu laikā nelabvēļi to varētu iztulkot kā kompromitējošu mēģinājumu ar veselības aprūpes sistēmas starpniecību saņemt personīgas dabas pakalpojumu no Veselības ministra Gundara Bērziņa (TP). ▼

Pievienot komentāru