2007. gada 23. februāris

Lietotājs palicis bez iekšām

324.jpg

Attēlā: pēc negadījuma

Pēc iepazīšanās ar PATIESI! jauno versiju eksplodējis apmeklētājs, kurš lietoja niku «Kārlis». Vairs nav iespējams noskaidrot, vai eksploziju izraisījusi sajūsma, dusmas vai kāds nezināms faktors. «Kārlis» pulksten 14.13 atstāja savu komentāru pie ziņas «Divus mazgadīgus bērnus aizsūta pie tēviem». Pulksten 14.14 viņš, neko tuvāk nepaskaidrojot, «Skype» čatā savam draugam Enriko uzrakstīja: «Bez iekšām var palikt!!! :D». Praktiski tajā pašā mirklī notika eksplozija, kas izkaisīja «Kārļa» atliekas trīsdesmit kvadrātmetru platībā un pilnībā iznīcināja viņa kabinetu Labklājības ministrijā.

Iespējams, nelaime notika tāpēc, ka «Kārlis» mēģināja īstenot ieteikumu, ko pats uzrakstīja savā pēdējā komentārā PATIESI!. Ar iepriekšējo PATIESI! versiju nekas tāds nebija iespējams, jo pievienot ziņām komentārus var tikai kopš aizvakardienas.

«Esam ārkārtīgi gandarīti par notikušo. Tā mūsu medijam ir lieliska reklāma,» ar līdzjūtību atzina PATIESI! galvenais redaktors. «Tagad ikviens vēlēsies pārbaudīt, vai mūsu jaunā versija uz viņu iedarbojas tāpat kā uz Kārli, vai kā nu tur viņu sauca.» ▼

6 komentāri

  1. restepa teica:

    Bez urīnpūšļa satura toč var palikt.

  2. Papuass teica:

    Šitā bez naudas var palikt. Lētticība un populisms!

  3. Es teica:

    īstenībā jau šitajās ziņās nav ko komenēt.

  4. enterfeiss teica:

    kāpēc anonīms redaktors?

  5. bT teica:

    Nav anonīms, tur vnk aizmirsusies kapitalizācija: Galvenais Redaktors ;)

  6. cloned_pt teica:

    jā .. nebija viegli, bet reinkarnāciju neviens nav kancelējis.
    Ar cieņu,
    Kārlis.

Pievienot komentāru