2007. gada 28. februāris

Koncerta ietekmē piedzīvo neatgriezeniskas pārmaiņas psihē

329.jpg

Attēlā: grupa «Lordi»

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs, 12. klases skolnieks Ziedonis Kārpnieks pēc somu melodiskā metāla grupas «Lordi» koncerta apmeklējuma ir pilnībā pārvērties, stāsta viņa draugi. Arī iepriekš viņa psihiskā stabilitāte bija apšaubāma — viņš bija nesekmīgs, smēķēja «zālīti» un vairākkārt bija aizturēts par nepiedienīgu stensilu zīmēšanu uz sienām. Tomēr pārmaiņas, kas notiek šobrīd, visi Kārpnieka radinieki un paziņas raksturo kā šokējošas.

Kārpnieks nenoliedz, ka koncerts uz viņu atstāja zināmu ietekmi: «Mūziķi izskatījās labi. Sprādzieni arī bija diezgan OK. Man patika, kā solists skūpstījās ar iepuvušu meitenes līķi. Bet vislabākā vieta bija, kur viņš dedzināja galvaskausu. Man vienu brīdi pilnīgi šķita, ka tā ir mana galva, kas deg.»

Kopš koncerta Kārpnieks ir sācis labi mācīties, sarunājis papildu nodarbības pie privātskolotājiem, samaksājot par tām ar naudu, ko ir aizņēmies no tēva un sola atdot, strādājot vasarā, kā arī izveidojis un pie savas istabas sienas piestiprinājis karjeras plānu.

Kā atzīst psihologi, gadījumi, kad šķietami nebūtisks impulss kļūst par iemeslu dziļai un klusībā jau sen briedušai krīzei, nav retums. Vēl jo vairāk tas neizraisa izbrīnu, ja par šādu impulsu ir kalpojis ļaunais un sātaniskais grupas «Lordi» šovs. ▼

Pievienot komentāru