2007. gada 6. marts

Mainīs Repši

337.jpg

Attēlā: Repšes krūšu palielināšanai varētu tikt izmantoti salīdzinoši nekaitīgie implanti ar sālsūdeni

Jau vēstīts, ka pēc pēdējā laikā zaudētās politiskās ietekmes JL valde nolēmusi 31. martā sasaukt ārkārtas kongresu, kurā lems par partijas vadītāja maiņu. Kā uzskata partijas valdes vairākums, Einars Repše tagadējā veidolā vēlētāju un sabiedroto acīs vairs nav pietiekoši pievilcīgs.

«Kas ir tas noslēpumainais faktors, kura dēļ pirms pieciem gadiem cilvēki bija gatavi Repši apbērt ar naudu, neko nesaņemot pretī? Kur pazudis Repšes valdzinājums, kas ļāva mums uzvarēt iepriekšējās Saeimas vēlēšanās? Kongresam būs jāatbild uz šo jautājumu un attiecīgi jāmaina Repši,» uzskata Kārlis Šadurskis. Kā PATIESI! apliecināja partijas ģenerālsekretārs Jānis Reirs, savu palīdzību Repšes mainīšanai ir gatavi piedāvāt Latvijas labākie frizieri, stilisti, modes mākslinieki, kosmetologi, psihiatri, tautas dziednieki, ufologi un plastikas ķirurgi. «Mums jāpierāda, ka neesam viena vadoņa partija. Pēc kongresa tas būs jau pavisam cits Repše!» ir pārliecināts Krišjānis Kariņš.

Atbildot uz to, Repše kategoriski paziņojis, ka negrasās mainīties, jo tas neko nelīdzēs, turklāt «Jaunais laiks», gatavojoties tērēt tik daudz naudas sava vadītāja maiņai, jau esot nonācis bankrota priekšā. ▼

Pievienot komentāru