2007. gada 16. marts

Akniņas ņemsiet? Vai tomēr labāk austiņu?

Kļūdas rezultātā ASV kurjerdienests DHL virknei ierindas pilsoņu piegādājis sūtījumus ar cilvēka orgāniem, kas bijuši paredzēti zinātniskiem eksperimentiem.

Citu starpā negaidīto pasta sūtījumu saņēmis Mičiganas pavalstī dzīvojošais Frenks Larmans un viņa sieva. Laulātais pāris bija gaidījis rezerves daļu piegādi nesen nopirktajam virtuves galdam, taču, izsaiņojis paciņu, ar šausmām atklāja tajā cilvēka aknas un ausi.

Larmanu izsauktā policija samērā ātri noskaidroja pa pastu piegādāto ķermeņa daļu izcelsmi. Izrādījās, ka satraukuma cēlonis ir DHL darbinieku kļūme, kuras iznākumā uz aplamām adresēm nosūtītas uzreiz 28 pasta pakas ar kādai ASV laboratorijai paredzētiem cilvēka orgāniem.

No Ķīnas piegādāto bioloģisko materiālu izcelsmē netika konstatēts nekas krimināls. Patlaban DHL kurjerdienesta vadība cenšas noskaidrot, kā uzņēmuma darbinieki pamanījušies nosūtīt tādu daudzumu paku uz aplamām adresēm.

(No MEDICINE.LV.)

4 komentāri

  1. remontmeistars teica:

    “Rezerves daļas paliek rezerves daļas”, teica vecais Frenks un iekrāmēja aknas un ausi ledusskapī.

  2. satrauktā teica:

    Ko, atvainojiet, atkal dara Vecā Pasaule? Un, piedodiet, ko dara Jaunā Pasaule?? Vai drīzāk – ko nedara! Vai tad tiešām pat tik daudz paši nespēj, ja tā izsakās, saražot?? Visu tik importē no Ķīnas!!

  3. satrauktā teica:

    Un bez tam, atļausit piezīmēt, adreses nebūt nebija aplamas! Jo paciņas taču amerikā visi saņēma!

  4. viena tante teica:

    Ķīnā cūku ir vairāk, tāpēc no turienes arī sūta.

Pievienot komentāru