2007. gada 26. marts

Naftas produktu daudzums Daugavā mazāks nekā cerēts

367.gif

Attēlā: «D» nozīmē «Daugava»

Lai gan Baltkrievijā naftas produktu vada plīsuma dēļ pa meliorācijas grāvi un Ullas upi Daugavā ieplūdušas aptuveni 100 tonnas dīzeļdegvielas, Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko apsolījis, ka Latvija uz šo degvielu var necerēt.

«Izplūdušās degvielas pleķiem vajadzēja jau parādīties vakar pēcpusdienā, jo vakar tie tika manīti 10 kilometrus no Latvijas robežas, bet Baltkrievijas speciālisti diemžēl tur savu solījumu un dara visu iespējamo, lai dīzeļdegviela neieplūstu Latvijā,» sacīja Vides ministrs Raimonds Vējonis (ZZS).

Pēc PATIESI! rīcībā esošas neoficiālas informācijas, naftas produkti tomēr sasnieguši Krāslavu, taču dīzeļdegvielas esot tik maz, ka nesanāk pat viena pilna bāka. Līdz ar to pilnībā zudušas cerības gan saņemt bezmaksas degvielu, gan piestādīt Baltkrievijai iespaidīgu rēķinu par dabai nodarīto kaitējumu. ▼

4 komentāri

  1. █▬█ █ ▀█▀ teica:

    Es nevaru. lol

  2. Stereoīds teica:

    Atriebības plāns ir vienkāršs: vajag no Daugavas HES nevis ņemt strāvu, bet pievadīt to! Ģeneratori sāks darboties kā motori, turbīnas sūknēs ūdeni augšā, un upē izveidosies paisuma vilnis, kas nesīsies augšup pa straumi un iznīcinās Baltkrieviju līdz ar visu nīsto autoritāro režīmu!

  3. cikuzitis teica:

    lieliska doma!

    attiecīgi, pumpējot ūdeni uz augšu, pazemināsies ūdens līmenis baltijas jūrā, kas ļaus privatizēt līdz šim zem ūdens esošo zemi.

  4. Koka Koļa teica:

    Lai atrisinātu piesārņojuma un arī atriebības problēmu, Daugavu vienkārši vajadzēja aizdedzināt.

Pievienot komentāru