2007. gada 27. marts

Latvijas sievietēm jādomā valstiski (papildināta)

368.jpg

Attēlā: mīlestības nekad nevar būt par daudz

Iniciatīvas kopa «Spraudnis», kas internetā apvieno virkni anonīmu personu, nākusi klajā ar atklātu vēstuli Latvijas sievietēm. Vēstulē tiek konstatēts, ka ievērojama daļa mūsu valsts problēmu rodas tieši cilvēku neapmierinātības dēļ, turklāt šai neapmierinātībai ir skaidri saskatāma seksuāla daba.

«Nav nekāds brīnums, ka tā,» norāda vēstules autori, «jo sieviešu īpatsvars sabiedrībā ir 54%, bet vīriešu ir tikai 46%. Desmiti un simti tūkstošu sieviešu ir nolemtas vientuļai masturbēšanai, skatoties uz Jura Žagara lielisko aktiersniegumu TV seriālā «Neprāta cena». Bet viņas nepaliek pie televizoru ekrāniem mūžīgi. Viņas iziet ielās, dodas uz darbu vai apmeklē zaļo zonu. Un visur viņas sev nes līdzi savu neapmierinātību, kas, izpaužoties slēptā vai mazāk slēptā veidā, apkārtējiem padara dzīvi neizturamu un spiež bēgt uz Īriju.»

Tālāk tekstā tiek piedāvāts problēmas risinājums: «Latvijas sievietēm, kas ir precētas vai iesaistītas stabilās attiecībās ar kādu vīrieti, steigšus jāatmet privātīpašnieciski destruktīvā attieksme un jāļauj saviem vīriem un partneriem stāties drošos, valstiski svarīgos un vidi dziedinošos dzimumsakaros arī ar citām sievietēm.»

Papildinājums: «Spraudņa» serveris šodien ap pl. 15 ir pārstājis darboties, turklāt dzēsta pat domēna reģistrācija. Neviena sieva atbildību par notikušo pagaidām nav uzņēmusies. ▼

6 komentāri

  1. cloned_pt teica:

    Lielisks informatīvi analītisks raksts. Spraudņa adresi nekavējoties ieliku pie grāmatzīmēm un ar nepacietību gaidu servera darbības atjaunošanu.

  2. Es teica:

    drīkst zināt kurš portāls parodēts ar to spraudni? neorientējos Latvijas aktualitātēs.

  3. Stereoīds teica:

    Domāju, ka nekas nav parodēts. Vienkārši ļoti seksīgi izklausās: “O, cik tev milzīgs spraudnis…”

  4. zeltcs teica:

    LV domeinu reģistrators Latnets ir vienkārši stulbs. Kāpēc vajadzēja anulēt tik lietderīgu weblapu? Jebkurā .com domeinā tā dzīvotu cepuri kuldama… vai apkuļdama… vai kautkā tā

  5. Koka Koļa teica:

    zeltcs, vai esi tā kārtīgi izpētījis šeitan atrodamo sadaļu “Par PATIESI!”?

  6. gurkjis teica:

    logjisks un pamatots raksts.

Pievienot komentāru