2007. gada 30. marts

Latviešu tūrists dosies atbildes vizītē pie britiem

372.jpg

Attēlā: Trafalgāras kaujā tika pieslapināta ne viena vien bura

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs automehāniķis Guntars Grava (43) ir apņēmības pilns doties atbildes vizītē uz Lielbritāniju, tādējādi reaģējot uz britu tūristu vienpusējo iniciatīvu Rīgas centrā pie Brīvības pieminekļa nokārtot dabiskās vajadzības. Gunārs Grava jau ir izveidojis vizītes izmaksu tāmi un sācis nepieciešamo līdzekļu piesaisti.

«Vislielākās grūtības sagādāja atbildes vizītes mērķa izraudzīšana, taču beigās esmu palicis pie Nelsona kolonnas Trafalgāras laukumā Londonā,» pastāstīja Gunārs Grava. Kā zināms, Nelsona kolonna godina Trafalgāras kaujā 1805. gadā kritušo admirāli Nelsonu.

«Saskaņā ar provizorisko vizītes plānu, man pie kolonnas vajadzētu nonākt ap pusdienlaiku,» vizītes organizēšanai velītā preses konferencē informēja Grava. «Un tad jau, tā teikt, uz vietas es izraudzīšos pašu piemērotāko vietu dabisko vajadzību kārtošanai. Tomēr atšķirībā no britu kolēģiem esmu nolēmis iet soli tālāk un nokārtot ne vien mazās, bet arī lielās vajadzības. Tas būs, kā saka, īsts dubultnelsons.» ▼

1 komentārs

  1. Ja man kāds pajautātu, teica:

    es jau nu teiktu ka stilīgāk būtu Pikadillī. Bet Nelsons, protams, ir nopietnāk.

Pievienot komentāru