2007. gada 4. aprīlis

Apdrošinātāji tvarsta zombijus

375.jpg

Attēlā: pašam kļūstot par zombiju, joki vairs nebūs prātā

Pēdējā laikā PATIESI! saņem satrauktas lasītāju vēstules, kurās lūgts aizpildīt informācijas vakuumu par pelēkām automašīnām ar zaļām bākugunīm Rīgas ielās un pelēkos uzvalkos ģērbtiem cilvēkiem zaļās ķiverēs, kuri kapu tuvumā ar tīkliem ķer garāmgājējus.

Veicot neatkarīgu izmeklēšanu, mēs noskaidrojām, ka noslēpumainie ķērāji ir Latvijas apdrošinātāju asociācijas izveidota īpaša dienesta darbinieki. Viņu mērķis ir atgūt dzīvības apdrošināšanas atlīdzību, ko pēc nāves saņēmuši Latvijā bieži sastopamie zombiji. Tā kā zombiji nav pilnībā miruši, atlīdzības saņemšana ir uzskatāma par krāpniecību.

Kā mums pastāstīja apdrošinātāju asociācijā, uztraukumam par zombiju dzīvību un veselību nav pamata. Zombiji tikai tiek aprīkoti ar radioraidītājiem, kas atvieglo viņu turpmāko atrašanu, un nekavējoties atbrīvoti, jo viņus aizturēt īpašajam dienestam nemaz neesot tiesību. Šādi mēri tiekot pieņemti tādēļ, ka zombiji nereaģē uz paziņojumiem, kas nosūtīti pa pastu. Savukārt zombiju dzīvie radinieki atsakās atzīt, ka viņu tuvinieks nemaz nav miris, un tāpēc neatdod saņemto naudu. Tikai pēc tam, kad tiesa piekrīt zombija aizturēšanai, tas pēc radiosignāla tiek izsekots un atvests uz tiesu, kur tiek veikta konfrontācija ar viņa dzīvajiem radiniekiem.

Baidoties, ka cilvēki, uzzinot par notiekošo, pārstās apdrošināt dzīvību, jo nekad taču nevar zināt, vai kāds kļūs par zombiju vai nē, apdrošinātāji līdz mūsu veiktajai izmeklēšanai centās sniegt tik maz informācijas, cik vien iespējams. ▼

Pievienot komentāru