2007. gada 11. aprīlis

Atklāj sazvērestību pret Feldmani

382.jpg

Attēlā: skats pēc bumbas sprādziena kādā tūristu iecienītā Sanpaulu kafejnīcā

Kā ziņo labi informēts avots vienā no Latvijas lielākajām lielveikalu ķēdēm, šovs «Dejo ar zvaigzni» ticis sarīkots ar vienu vienīgu mērķi: atbrīvoties no Ivetas Feldmanes.

Būdama tirdzniecības centra «Alfa» direktore, viņa ar savu smaidu ir pamanījusies sabojāt garastāvokli ne vienam vien ietekmīgam tirdzniecības sfēras darbonim, taču viņas pozīcijas bija tik stipras, ka spēka metodes nebūtu palīdzējušas. Tāpēc tika izstrādāts plāns, kā izmantot Feldmanes vājību uz dejām. Sazvērnieku grupa nolēma atbalstīt citās valstīs populārā šova «Dejo ar zvaigzni» versiju Latvijā. Feldmane iekrita lamatās. Biežo mēģinājumu nogurdināta, viņa saviem tiešajiem darba pienākumiem pievērsa aizvien mazāk vērības, un viņas oponenti varēja netraucēti sākt gatavoties varas pārņemšanai lielveikalā.

Lai pabeigtu iesākto, atlika tika nodrošināt, lai Feldmane ieņem otro vietu un dodas izbaudīt ilgstošu ceļojumu uz Brazīliju — balvu, kas bija izveidota īpaši viņai. Šādā ceļojumā var notikt visdažādākie negadījumi, it īpaši, ja kāds par to parūpējas. Par spīti tam, ka publikas favorīti bija Feldmane ar savu partneri Valdi Škutānu, aizkulišu spēļu rezultātā fināla liktenis bija izlemts vēl pirms tā sākšanās, tāpēc Lauris Reiniks ar Aleksandru Kurusovu varēja nemaz tik ļoti necensties. ▼

3 komentāri

  1. Magonīte teica:

    mīļi gan :)

  2. enterfeiss teica:

    es to sūdu neskatos!

  3. ērenpreiss teica:

    pareiz’ i’. aiztais’ vāk’ un norauj’ tik ūden’!

Pievienot komentāru