2007. gada 21. aprīlis

Lembergs turpina sirot pa Kurzemi

391.jpg

Attēlā: bēglis spēkratā

Kā jau ziņots, nopietnos noziegumos apsūdzētais Ventspils pilsētas mērs Aivars Lembergs ceturtdienas vakarā ap pulksten 22, apdullinot Matīsa cietuma veļas sieviņu un no palagiem izgatavojot izturīgu virvi, izbēdzis no ieslodzījuma vietas. Bēglis vēl arvien nav notverts, lai gan saskaņā ar Iekšlietu ministra Ivara Godmaņa teikto, «tiek pieliktas visas pūles» un «tiek pārbaudīts katrs ziņojums par bēgļa varbūtējo atrašanās vietu».

Kamēr tiesībsargājošajām iestādēm ar Lemberga tvarstīšanu neveicas, krietni lielāka laime uzsmaidījusi vairākiem Kurzemes iedzīvotājiem. Tā, piemēram, saskaņā ar kāda Ventas laivinieka stāstīto, pie viņa darbā pieteikusies maza auguma večiņa, kas jau pēc brīža sākusi nikni lamāties vīrieša balsī un domstarpību dēļ ar laivas saimnieku laivu drīz vien pametusi.

Līdzīgu sastapšanos pieredzējis Kandavas iedzīvotājs Vailonis Jumis (37), kuram neliela auguma sieviņa lūgusi ļaut izmēģināt viņa spēkratu. Liels bijis Vailoņa Jumja pārsteigums, kad spēkrats, riepām kaucot, nozudis aiz pakalniem. Saskaņā ar policijas informāciju līdzīgs spēkrats drīz pēc tam atrasts pamests Ventspils šosejas malā. ▼

1 komentārs

  1. nb teica:

    :D

Pievienot komentāru