2007. gada 5. maijs

Latviešu sieviete pateicas Eminemam

404.jpg

Attēlā: sporta tērps

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotāja Akvelīna Strupceļa (34) uzrakstījusi pateicības vēstuli amerikāņu reperim Māršalam Brūsam Matersam III (34), pazīstamam arī kā Eminems.

Kā teikts vēstulē, «es paužu savu visdziļāko pateicību Jums, ser, par to, ka esat slavens reperis. Jo manā bērnībā staigāt pa ielu sporta tērpā bija kauns. Tā rīkojās tikai krievi, kam nereti kaklā bija zelta ķēdītes, turklāt viņi grauza saulespuķu sēklas un spļāva čaumalas visur, kur pagadās. Kad parādījās tas reps vai hiphops, un visi tā saucamie afroamerikāņu izpildītāji arī bija sporta tērpos un ar ķēdēm, manās acīs minētais ģērbšanās stils bija vēl viens pierādījums šīs mūzikas pretīgumam. Bet tad uzradāties Jūs un kļuvāt nu ļoti populārs, būdams baltādainais, un tāpēc tagad es varu nekaunoties saģērbt savus abus dēlus uz skolu lētos sporta tērpos kā tādus reperus, tādējādi būtiski ietaupot uz normālām drēbēm un atļaujoties vismaz reizi pāris gados ar «Ryanair» aizlidot uz kādu jauku Eiropas pilsētu. Paldies!»

Lai gan vēstule ir rakstīta latviski, Strupceļa ir pārliecināta, ka viņas un Eminema sirdis sitas vienā ritmā, un nekādas nesaprašanās nebūs. ▼

1 komentārs

  1. viena tante teica teica:

    trāpīga ironija..

Pievienot komentāru