2007. gada 5. jūlijs

Izplatās bīstama slimība

462.jpg

Attēlā: simptomi ir grūti pamanāmi

Kā uzzinājis PATIESI!, pilsētas lauku teritoriju pamazām un neapturami pārņem kāda pagaidām neārstējama starpsugu slimība. Bīstamo slimību eksperts Armīns Zilodzis (40) mūsu korespondentam norādījis uz vairākām būtiskām vīrusu epidēmijas pazīmēm, kas līdz šim paslīdējušas garām veselības aizsardzības organizāciju vērībai.

«Tas suns… Viņš taču ir slims!» savus apsvērumus izteica Zilodzis, ļaujot PATIESI! korespondentam paskatīties pa caurumiņu žogā, kas šķir Zilodža īpašumu no kaimiņa pagalma. «Visu laiku rej. Tas viņa saimnieks vispār ir slimnieks kaut kāds. Un viņa sieva — slimniece gatavā! Bērni viņiem arī slimnieki pilnīgākie. Visa viņa māja ir slima.»

Iespējams, ka vienīgie kaimiņu sētas iemītnieki, kuri vēl nav inficējušies, ir kaķis, jāņogu krūms un trīs flīzes dārza celiņā.

Par spīti korespondenta vēlmei aprunāties ar slimības skartajiem, uz viņa ilgstošajiem klauvējieniem un lūgumiem ielaist neviens neatbildēja. Tikai suns otrpus vārtiņiem nepārtraukti rēja un lēkāja, atņirdzis zobus. Galīgi slims! ▼

2 komentāri

  1. Samta Marija teica:

    Ārstēties vajag!

  2. Koper Niks teica:

    Godātais PATIESI!, ļoti lūdzu palīdzēt, jūs esat vienīgie, kas vēl kaut ko var izdarīt! Mana sieva arī ir ļoti slima!

Pievienot komentāru