2007. gada 1. oktobris

Amatpersonas atzīst līdzdalību seriālā

546.jpg

Attēlā: gulbji Daugavā

Pagājušajā nedēļā izskanējušais premjera Aigara Kalvīša (TP) paziņojums, ka Latvijā darbojas nopietns noziedzīgs grupējums, kurā apvienojušies bijušie Valsts drošības komitejas darbinieki, bijušie padomju armijas desantnieki, bijušie un pat esošie Latvijas specdienestu darbinieki, kā arī notikums, kad mīklainos apstākļos Daugavā iekrita bijušais Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienesta virsnieks Edgars Gulbis, ir daļa no jaunā telekompānijas LNT seriāla «Svešā dzīve», šodien paziņojis Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Jau ziņots, ka seriāls «Svešā dzīve» būs spriedzes un intrigu pilns, sava veida itāļu mafijas krusttēva latviešu versija. Netīrās politikas aizkulises, varas elites vērptās intrigas, nepārraujamās saites ar noziedzīgo pasauli — «Svešās dzīves» veidotāji ir pārliecināti, ka šie pašmāju skandāli skatītājiem būs interesantāki pat par vispikantāko notikumu ārzemēs. «Pienācis laiks taisīt savus seriālus, savus stāstus. Mums ir apnicis, kā Krievijā bandīti viens otru vajā un sit, ASV policisti tvarsta narkotirgoņus. Mums ir jāskatās savi latviešu dzīvesstāsti. Mums pašiem ir savas izmeklēšanas,» paziņojis LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis.

Viena no jaunā seriāla būtiskākajām īpatnībām jeb, kā to dēvē Ēķis, seriāla «selling point» ir fakts, ka LNT seriāla demonstrācija nemanāmi jau sākusies pirms vairākām nedēļām, turklāt ne vien telekanālā LNT, bet arī visos citos Latvijas televīzijas kanālos, radiostacijās un pat preses izdevumos. Tādējādi «Svešā dzīve» kļuvusi par pirmo patiesi multimediālo seriālu ne vien Latvijā, bet arī visā pasaulē. Paredzams, ka «Svešajai dzīvei» turpmāk sekos un līdz ar to paši savai dzīvei pienācīgu uzmanību neveltīs lielākā daļa valsts iedzīvotāju. ▼

11 komentāri

  1. UL teica:

    Dzīve – tas ir kino! :)

  2. vita nesaprot teica:

    Atklājums par to, ka no malas viss izskatās ne tā, kā ir patiesībā, nav nemaz nekāds atklājums…

  3. Biologs teica:

    Pie visa vainīga ir migrējošo ūdensputnu mafija, kam apnicis katru gadu lidot uz Dienvidiem ziemot. Viņi tāpēc iefiltrējuši vienu no savējiem prezidenta dienestā, lai tiek pie siltas vietas un paskatās, vai tā nav iespējams pārciest ziemu. Diemžēl modrais Smeršs atmaskoja afēru un konstatēja, ka Gulbis ir gulbis, tāpēc Gulbis no dienesta izlidoja, lai pa taisno atgrieztos savā dabiskajā vidē.

  4. Mierīgais iedzīvotājs (sarkana kārts) teica:

    Spēle:
    ŪDENSPUTNU MAFIJA PRET PARLAMENTU
    Piedalās līdz 11 dalībniekiem + vadītājs.
    Pa “dienu” notiek diskusijas visu dalībnieku starpā, viņi katrs iepazīstas un izklāsta savu identitāti, mērķus un uzskatus, bet vakarā vienu izvirza uz novākšanu.
    ….
    (real shock)

  5. novusists teica:

    es ar gribu spēlēt.(blush)

    sakiem jānāk kopā ar KIJĀM, jeb vienam pašam?

  6. Mierīgais iedzīvotājs (sarkana kārts) teica:

    nenu, kam kijas, tie ar kijām nāk

  7. smeršs teica:

    izmeklēšana izsaka savas bažas:

    1. GULBJI vispār ir frukti.

    2. un viņi nav tikai VIENS.

    3. un tie jau nu točna nāks ar KIJĀM.

    4. vaidzētu tā kā piesargāties. nu- izsargāties.

  8. jauna DAUDZSOLOŠA aktrise teica:

    Nepieciešamie aksesuāri:
    * maska
    * sievietēm – vīriešu drēbes
    * vīriešiem – sieviešu drēbes
    * mūku apmetņi

    KAS JĀVELK MUGURĀ?

  9. producents teica:

    jauniete, jo vieglāk noģērbjams kau kas, jo labāk- jo kad jūs pēc scenārija TĀPAT KĀ GULBI iefērēs Daugavā- izvelkot jūs – VESELĪBAS NOLŪKOS ( !!! ) – atbrīvos no slapjajām drēbēm .

  10. jauna DAUDZSOLOŠA aktrise teica:

    (confused) aukstā ūdenī!!??

  11. producents teica:

    patiesi viss tā pēc scenārija. ( nuja):

    1. jūsu formām tas nāks tik pa labu.

    2.un patiesi ( !! ) par atsildīšanas procedūru ir padomāts.

Pievienot komentāru