2007. gada 8. oktobris

Ē. Stendzenieks slepus veidojis sliktu reklāmu

553.jpg

Attēlā: kampaņa «Ēd, brauc, pievienojies!»

Kā negaidīti atklājuši kustības pret sliktu reklāmu badad.lv aktīvisti, anonīmais autors vairumam reklāmu, kas kustības mājas lapā tiek publicētas kā sliktākie piemēri nozarē, ir pazīstamais reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks, aģentūras «Zoom!» radošais direktors. Kā tika uzskatīts līdz šim, šajā aģentūrā tiek veidota visaugstāk novērtētā un visvairāk apbalvotā reklāma Latvijā.

Kā PATIESI! komentēja pats Stendzenieks, šāda neparasta prakse aģentūrā tiek piekopta jau gadiem ilgi. «Vidējais reklāmas līmenis aizvien cēlās, un mēs sapratām, ka šādos apstākļos varam censties, kā vien gribam, bet nevarēsim mūžīgi būt priekšgalā,» skaidroja harizmātiskais komunikācijas guru.

Tāpēc paralēli aģentūras profesionālajai izaugsmei slepeni esot tikusi īstenota arī reklāmas kvalitātes vidējā līmeņa mākslīga pazemināšana Latvijā. «Lai cik tas nebūtu dīvaini, atklājās, ka vislielākā peļņa mums nāk tieši no atbaidošo reklāmu veidošanas,» Stendzenieks atzina situācijas ironiju. ▼

7 komentāri

  1. viess teica:

    Nu ja, ta ari ir ka nav skaidrs, kapec tiek ipasi reklametas sliktas reklamas nevis labas:)

  2. Oskars teica:

    he he.
    P.S. Zoom tagad jau ir Mooz…

  3. Vāc aita sūnu teica:

    http://www.mooz.lv jau ir ļoti sen, bet tajā joprojām ir runa par Zoom! Varbūt nolēmuši velti netērēt laiku, pārtaisot, jo drīz vien atkal mainīs nosaukumu?

  4. Agris teica:

    zoom vai mooz vai vienalga ka to sauc :) ta ka biki savu web veidolu pakerusi no metro.lv :) tas ari gruti sasauc ar vienu citatu, kas tur tikai minets – aptuvenaa tulkojumaa “labak origionala neveiksme, kaa veiksmiiga spikosana” :) ko tur lai vel piebilst.. raksts izradijies _patiess_ :D

  5. eduardam 140 teica:

    to agris – zoom lapa bija kādus gadus 4 pirms metro, un kopš tā laika nav mainījusies.

  6. Krokodila Gēns teica:

    Khm, Agris laikam runā par iepriekšējo, veco metro.lv lapu, kas parādījās ļoti sen, laikam 2001. gadā (vai tuvu tam), un tad dabūja interaktīvo āmuru. Tagadējais mooz.lv, ko varētu salīdzināt ar to veco lapu, noteikti uzradās vēlāk un arī dabūja kaut kādu apbalvojumu. Bet gluži identiskas šīs lapas nav, un idejiskais līmenis arī atšķiras. Šis jautājums kļūst vēl neaktuālāks, ja ņem vērā, ka pirms abām divām bija arī citas uz to pusi :)

  7. dada teica:

    Šis varētu būt vienīgais patiesais raksts Patiesi vēsturē

Pievienot komentāru