2007. gada 18. oktobris

Strazdiņš bijis pamatīgi salietojies

560.jpg

Attēlā: strazdiņš

Pazīstamais narkologs un Saeimas deputāts Jānis Strazdiņš (ZZS) ceturtdien, paužot frakcijas viedokli par valstī notiekošo, bijis «pamatīgi salietojies», paziņojuši neatkarīgie narkomānijas problēmu eksperti.

Viņi uzskata, ka tikai ar psihotropo vielu klātbūtni Strazdiņa organismā iespējams izskaidrot murgus, ka sabiedrības asā reakcija pret KNAB vadītāja Alekseja Loskutova atcelšanu esot Latvijas ienaidnieku organizēts «labi režisēts pasākums» ar mērķi gāzt pastāvošo varu, un ka «Latvijā pastāv apvērsuma draudi».

Pagaidām neidentificēto vielu ietekme uz Strazdiņu nav bijusi grūti saskatāma: valoda raustījās, acu skatiens bija miglains, turklāt narkologs viegli šūpojās, acīmredzami cīnoties ar līdzsvara saglabāšanas grūtībām. «Mēs esam ļoti sarežģītā stāvoklī, tikai tautas apdomība, iedziļināšanās atvērs mums acis,» sacīja Strazdiņš, pūloties noturēt savas acis atvērtas.

Par saviem secinājumiem eksperti ir informējuši tiesībsargājošās iestādes, iesakot pēc iespējas ātrāk veikt deputātam visas nepieciešamās analīzes. «Jo ātrāk sekos rīcība, jo lielāka būs iespēja, ka izdosies apturēt viņa kustību pa ceļu, kas ved uz nekurieni,» norādīja speciālists, kurš lūdza neizpaust savu vārdu. ▼

2 komentāri

  1. enterfeiss teica:

    diez vai tur vairs ir kas glābjams, atliks tikai iemidzināt.

  2. lidija teica:

    man šķiet tas ir idioys

Pievienot komentāru