2007. gada 2. novembris

Valdība gatava saraut vecās saites

569.jpg

Attēlā: saites

Kā šodien preses konferencē atklāja premjers Aigars Kalvītis (TP), beidzot atrasts galvenais šīs valdības neveiksmju cēlonis. Tās ir ministru vecās saites, kas pēdējā laikā aizvien vairāk ietekmēja viņu darbu.

Vairums ministru jau pirms krietna laika bija atsaukušies TV veikala aicinājumam un iegādājušies Dr. Levina magnētiskās ceļgalu saites. Tieši ar saišu iedarbību izskaidrojama pašreizējās valdības nestabilitāte un runas par tās varbūtējo krišanu.

«Mēs visi kopš saišu iegādāšanās bijām kā sapītas vistas,» atzina Kalvītis. Šis brīnumlīdzeklis ne tikai nav, kā solīts, novērsis locītavu sāpes, bet, izraisot niezi un kustību traucējumus, arī nelabvēlīgi ietekmējis spēju pieņemt lēmumus.

«Paskatieties tajā reklāmā uz doktoru Levinu,» novēloti ironizē dažs no reklāmas pavadā gājušajiem ministriem. «Viņš jau pats nevar lāga nostāvēt kājās!» ▼

3 komentāri

  1. Dr. Levins teica:

    ak šitie mēgļi. sadomājuši man neslavu celt. manām saitēm nav ne vainas. vienkārši – valdība tās iepirka konkursā, piegādātājs bija kāds TP vai citas koalīcijas partijas ierindas biedrs (ne no manis pa tiešo pirka), tad nu tas arī kādu brāķa partiju piegādājis.

  2. higiēniskā saite teica:

    apjuku mazliet…

  3. Desantnieki teica:

    Hehē, sapratāt? Kam vēl pa purnu?

Pievienot komentāru