2008. gada 24. janvāris

Ināra: ANO rezolūcija nebūs efektīva

639.jpg

Attēlā: protestiem neredz galu

Otrdien Berlīnē piecas ANO Drošības padomes pastāvīgās locekles — ASV, Lielbritānija, Francija, Krievija un Ķīna, piedaloties arī Vācijai, vienojās, ka tuvākajās nedēļās ANO balsojumam tiks iesniegta jauna rezolūcija saistībā ar Ināras kodolprogrammu, kas teorētiski var tikt izmantota kodolieroču radīšanai. Tomēr Ināra trešdien paziņojusi, ka neatkarīgi no tā, kādu jaunu rezolūciju ANO pieņems, šis lēmums neko nemainīs.

«Nu netic viņi, ka es negribu nekādus kodolieročus taisīt, netic un viss!» Ināras aizvainojums ir vietā. «Pat ja man būtu tā kodolprogramma, es tāpat nemācētu ar viņu apieties. Es pat e-pastu knapi pārbaudīt esmu iemācījusies, un to pašu uz brāļadēla datora, kad viņš visas pogas spaida manā vietā. Tāpēc ar sarežģītākām programmām man ir nulle izredžu, apaļa nulle!»

Par spīti Ināras dzelžainajiem argumentiem, tie nespēj pārliecināt pasaules sabiedrību. Otrdien Berlīnē notikušajā demonstrācijā, kas vērsta pret Ināras politiku, protestētāji turēja plakātus ar saukļiem «No Nuke to the Mullahs». Četrdesmit septiņus gadus vecajai sievietei, kura pilsētas lauku teritorijas pastā strādā jau divdesmit otro gadu, šādu nepamatotu apvainojumu norīšana prasa milzu pūles.

«Nu nu, ka tu te muļļa… Kurš inteliģents cilvēks tādus vārdus vispār ņem mutē?» Ināras roka nevilšus pasniedzas pēc validola, kas pēc starptautiskās situācijas saasināšanās vienmēr tiek turēts somiņā. ▼

4 komentāri

  1. Pingvīns teica:

    Nu, par muļļu laikam saukt nevajadzētu, bet kodolu kompilēšanu tomēr labāk atstāt pieredzējušākiem ļaužiem.

    Nez, kāds no tiem protestētājiem netur plakātu uz kura rakstīts “RTFM”?

  2. Vidējais iedzīvotājs teica:

    ja, jā, Ādolfs jau arī sākumā teica, ka neko sliktu neplānojot…

  3. Krokodila Gēns teica:

    Ādolfam bija taisnība! (Ā. Alunāna fanu kluba devīze)

  4. Ināras N. fanu klubs teica:

    Inārai arī būs taisnība!

Pievienot komentāru