2008. gada 26. februāris

Idiots: Sarkozī ir jauks cilvēks

672.jpg

Attēlā: mēsli

Parīzes lauku teritorijas iedzīvotājs Ogists Idiots (54) nācis klajā ar paziņojumu, kurā noliedz jebkādas nesaskaņas ar Francijas prezidentu Nikolā Sarkozī, kurš ikgadējās lauksaimniecības ražojumu izstādes atklāšanas laikā 23. februārī nosaucis viņu par idiotu. Pēc aģentūras «France Presse» ziņām, incidents sākās tāpēc, ka Idiots esot atteicies paspiest Francijas prezidenta roku.

«Mēs ar Nikolā esam pazīstami jau kopš jaunības gadiem, un sasveicinājāmies kā veci paziņas,» presei paskaidroja Idiots, «bet roku es viņam nedevu tikai tāpēc, ka tiešā ceļā nācu no rožu paviljona, kur ņēmos ar mēslojumu, un abas rokas vēl bija galīgi netīras, ko arī paskaidroju viņam.»

Sensāciju kārie žurnālisti esot pārpratuši viņa teikto un interpretējuši to kā apgalvojumu, ka Idiotam prezidents izraisot riebumu. Arī prezidenta vārdi, ar kuru viņš aicinājis Idiotu «vākties prom», esot izrauti no konteksta, jo patiesībā Sarkozī, priecājoties par tikšanos, esot viņam teicis, ka nebūtu slikti pēc izstādes atklāšanas satikties kaut kur citur un atzīmēt sengaidīto satikšanos.

«Es un visa mana ģimene esam gatavi atkal balsot par Sarkozī,» apliecināja Idiots. ▼

3 komentāri

  1. Papuass teica:

    Oooo, ārzemju vietējās ziņas.

  2. Šlesers teica:

    nesapratu..

  3. Jānis Idiots (47) teica:

    jā, jā, tā ir tiesa, mans attālais radagabals nemelo.

Pievienot komentāru