2008. gada 16. marts

Īsumā

Šodien vairāki simti pūpolu svētdienas svinētāju pulcējās pie Brīvības pieminekļa ar plīvošiem sarkanbaltiem karogiem, kas simbolizēja palmu zarus, un pieminēja Jēzus ierašanos Jeruzalemē. ▼

4 komentāri

  1. Bungaaloo teica:

    LABI.
    Tikai neuzdroshinieties uzspiest savu sapuvusho religiju citiem.

  2. bleķa Pūpols teica:

    Pilsētas lauku teritorijas smagos, radioaktīvos svinētājus no sirdīgajiem “nesvinētājiem” pasargāja masīvs, rāms pūlis Iekšlietu Ministrijas darbinieku. Kāds no klātesošajiem “nesvinētājiem” bleķa Pūpolam atklāja sirdības patiesos iemeslus – daudzi pilsētas lauku teritorijas iedzīvotāji šo dienu labprātāk dēvētu par pūkolu svētdienu, un asociētu to ar Jēzus (ne)ieņemšanas brīdi. “Svētais Gars vai Marijas koncentrētākas vielas ikvakara lencējs no tuvējās “Pārtika Dzērieni Zivis Piens” iestādes – apmatojums ir katram kārtīgam vecim.” – savu pacilātību pauda pūkolu pārstāvis ar īpatnējo kustību simbolizējošu pūpolu zariņu rokās. Jāatzīst, ka pūpolu kā simbola izvēle tiešām ir apsveicama, ņemot vērā, ka oriģinālais palmas zars nepavisam nelīdzinās pūkainām olām.

  3. tadjaugan teica:

    Žetons par šo ziņu! : )

  4. Pusriebis teica:

    Vakar vairāki simti Leģionāru atceres dienas pretinieku Jeruzalemē pulcējās pie Raudu mūra ar plīvojošiem palmu zariem, kas simbolizēja denacionalizēto namu īrnieku rēķinus, un pieminēja Jurija Kotova ierašanos pie Brīvības pieminekļa.

Pievienot komentāru