2008. gada 26. marts

Šlesera radioaktivitāte prasa pirmos upurus (papildināta)

696.jpg

Attēlā: publicitātes foto

Pēc tam, kad ekspremjers Aigars Kalvītis (TP) pagājušajā nedēļā atklāja plašākai sabiedrībai faktu, ka Satiksmes ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) patiesībā ir enerģiju izstarojoša, staigājoša atombumba, situācija turpina pasliktināties.

Bez valdības un Saeimas ziņas Šlesers ir izteicis priekšlikumu «TeliaSonera» un VAS «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs» (LVRTC) mainīties ar «Lattelecom» un LMT daļām. Līdz ar to «Lattelecom» pilnībā nonāktu valsts kontrolē, bet «TeliSonera» iegūtu 100% LMT daļu.

Kā šodien pavēstījusi Satiksmes ministrija, «Telia Sonera» pārstāvji nav spējuši izturēt spēcīgo personības starojumu, kas nācis no Šlesera vēstules, turklāt summējies ar radioviļņiem, ko raida LMT sakaru torņi, tāpēc piekrituši turpināt par to sarunas.

Cietušajiem tiek sniegta palīdzība.

Papildinājums: saskaņā ar metereoloģisko datu jaunāko datoranalīzi, vienīgais ticamais izskaidrojums šobrīd Latvijā valdošajiem sniegainajiem un aukstajiem laika apstākļiem ir Aināra Šlesera izraisīta kodolziemas iestāšanās. ▼

6 komentāri

  1. Vidējais iedzīvotājs teica:

    jā, kas nekait augstajiem politiķiem- viņiem visiem ir svina plāksnes un Geigera skaitītāji. Bet parastajai tautai ieteicams ieturēt pārdesmit kilometru distanci no Šlesera.

  2. cloned_pt teica:

    toties dārzeņi labi augs. iespējams Norvēģija tiks bagātināta ar radioaktīviem vitamīniem ja vien Šlesers katru dienu 2 stundas uzturēsies siltumnīcās.

  3. Šlesers teica:

    nesapratu..

  4. Kalvītis teica:

    ko Tu nesaprati?

  5. kukurznis teica:

    dārzeņi arī ēdīs gaļu

  6. posts teica:

    telia sonera nonaak lmt kontrolee un valsts nonaak lattelecom kontrolee… kautkaa taa, ja?

Pievienot komentāru