2008. gada 2. aprīlis

Pirmoreiz veiksmīgi veikts aborts pēc piedzimšanas

701.jpg

Attēlā: gatavojoties jaunās metodes izmēģinājumam

Iespējams, jau vistuvākajā nākotnē tiks pilnībā novērstas problēmas, kas saistās ar abortu veikšanu. Topošās metodes pamatā ir revolucionārs Latvijas ārstu atklājums, kas liek apšaubīt visu pirms piedzimšanas izdarīto abortu lietderību. Izrādās, ka aborts, kas tiek veikts jau pēc bērna piedzimšanas, ir absolūti nekaitīgs mātes veselībai un to jebkurā piemērotā brīdī var bez grūtībām veikt pat mājas apstākļos.

Šis noteikti būs arī spēcīgs prettrieciens visiem abortu pretiniekiem, turklāt atkritīs arī mūžīgās diskusijas par to, vai aborts ir vai nav uzskatāms par slepkavību, uzskata viena no metodes autorēm, docente Rudīte Griņko, kas vakardien kopā ar kolēģiem veica jaunizveidotās metodes izšķirošo pārbaudi.

«Ieguvumi ir acīmredzami: uzlabosies sieviešu veselība un mediķiem radīsies iespēja gūt pilnīgi skaidru priekšstatu par bērna stāvokli, pirms rekomendēt mātei veikt abortu vai, tieši otrādi, saglabāt augli. Beidzot būs garantija, ka mūsu valstī izaug tikai visveselīgākie un visspēcīgākie bērniņi,» viņa norādīja.

Paredzams, ka jau drīzumā aptiekās varētu parādīties aborta izdarīšanas komplekts, kam šobrīd vēl tiek veikti pēdējie izmēģinājumi. ▼

3 komentāri

  1. Punduru cirks teica:

    Spartā tā darīja jau dikti sen!

  2. enterfeiss teica:

    Man tikko garām palidoja helikopters ar burtiem “R”, “O”, “F” un “L”.

  3. kola teica:

    paklanos autoram. no manis pudele kolas.
    ja varētu izvietot pie sienas visās tajās iestādēs, kur veic abortus!!!!!!!

Pievienot komentāru