2008. gada 8. aprīlis

Lietus nav šķērslis!

707.jpg

Attēlā: tehnoloģija ienāk sadzīvē

Klāt pavasaris ar putnu dziesmām, saules stariem un neatkārtojamo degošās zāles smaržu gaisā. Ir pienācis laiks ikvienam patiesam Latvijas dabas mīlētājam doties uz pļavām un mežmalām, lai atbrīvotu pilnbriedā tvīkstošo zemi no netīri brūnajiem pinkainās kūlas žņaugiem.

Tas ir izdarām pavisam viegli! Neticiet stereotipiem, ka ar pērnās zāles, jeb kūlas dedzināšanu jānodarbojas tikai neuzmanīgiem smēķētājiem vai slinkiem zemniekiem. Ikviens, kurš ir spējīgs uzvilkt sērkociņu vai iedegt jautru liesmiņu ar šķiltavām, šajās dienās var nākt palīgā dabai. Savu artavu var dot gan pirmsskolas mācību iestādes audzēknis, gan pensijas vecuma piromāns.

Bet ko darīt, ja saulīte noslēpjas aiz mākoņiem un sāk rasināt silts lietutiņš, kas saslapina kūlu? Šādiem laika apstākļiem turpinoties ilgāku laiku, kūla saplok gar zemi un sāk trūdēt, bet tai cauri neaicināta izlaužas jaunā zāle, ko dedzināt ir daudz grūtāk…

Tieši šādai ķibelei pilsētas lauku teritorijas sadzīves ķīmijas ražotājs SIA «Atmirdzi» piedāvā lielisku risinājumu: jauno kūlas aizdedzināšanas šķidrumu «Svilo», kas ļauj iedegt izplatīties spējīgas liesmas kūlā, kurā mitruma daudzums sasniedz 70%. Pat gadījumā, ja mitrums pārsniedz 70%, ir iespējams nodedzināt līdz ar zemi ap 100 kvadrātmetriem pļavas, iepriekš apstrādājot to ar «Svilo» 5 litru komplektā iekļauto pulverizatoru. Šāda platība ir vairāk nekā pietiekama, lai uguns varētu piekļūt dzīvojamām vai saimniecības ēkām, bet no malas izskatītos pēc nejauša kūlas ugunsgrēka.

«Svilo» nopērkams 1, 2 un īpaši izdevīgajā 5 litru iepakojumā. Vaicājiet visās pilsētas lauku teritorijas tirdzniecības vietās! ▼

3 komentāri

  1. kukurznis teica:

    kaut kāds gruzīnu izstrādājums

  2. Stereoīds teica:

    Nu ja. Tāpat kā Modo, Credo, Ufo un pārējie.

  3. aamen teica:

    lai labi svilo

Pievienot komentāru