2008. gada 3. jūlijs

Sekss pēc nāves — vai leģendas nemelo?

Attēlā: priekšstati par erotiku mainās līdz ar vecumu

Jaunākie pētījumi liecina, ka senajos «voodoo» nostāstos ir liela daļa patiesības: vīrieši un sievietes pēc nāves patiešām izbauda seksu vairāk nekā dzīvi cilvēki. Tās ir lieliskas ziņas — ja jūs vēl aizvien mīlējaties, jūs to izbaudīsiet vairāk nekā jebkad! Pētījums, kurā bija iesaistīti 1000 Haiti un Zambijas iedzīvotāji, atklājis, ka ar vecumu baudas izjūtas seksā tikai palielinās, kulmināciju sasniedzot īsi pēc nāves.

Mirušie pazīst sevi, savu seksuālo gaumi un jūtas komfortabli ilgtermiņa attiecībās. Neatkarīgi no tā, vai novērojumu dalībnieki nodevās seksam tā dēvētajā «dzīvo miroņu» — zombiju izskatā, vai arī vienkārši bija atstājuši savus ķermeņus brīvi pieejamus visiem interesentiem, sekss ik reizi bija savstarpēji apmierinošs un kvalitatīvs.

Pēc dzīves atstāšanas jūs, visticamāk, esat savā karjerā sasniedzis visu, kas bija iespējams, turkāt arī materiālo prasību līmenis ir ievērojami zemāks, tāpēc attiecībās praktiski vairs nav tik ļoti traucējošā stresa. Bet, lai nodrošinātos pret nepatīkamu vilšanos, nedrīkst aizmirst par vairākiem svarīgiem priekšnosacījumiem, to vidū arī drošību.

Apbedījumam jābūt pietiekami viegli atveramam kā no iekšpuses, tā no ārpuses, tomēr jārēķinās arī ar maitēdāju dzīvnieku aktivitātēm. Tāpat jāņem vērā, ka prezervatīvu lietošana joprojām ir obligāts nosacījums: tie pasargās dzīvo partneri no potenciāli bīstamajām baktērijām, kā arī līķa indes, bet apbusēja zombiju seksa gadījumā palīdzēs saglabāt orgānu integritāti. ▼

3 komentāri

  1. faq teica:

    Īsti profi profi parasti atver jau pastāvējušus kapus. Tādā “zombijā” vari “durt” kur pagadās. Prezervatīvs gan jāizmanto. Pārsvarā 3-8 gadi veci partneri ir diezgan nekopti, un nerūpējas par personīgo higiēnu.

  2. Profi profi teica:

    Ko mees? Profi profi nav taadi

  3. Proktologs teica:

    ja bērns ir miris tad jau tā nav pedofīlija, vai ne ?

Pievienot komentāru