2008. gada 11. augusts

Aizstāvēs Maskavā dzīvojošos Krievijas pilsoņus

Attēlā: palīdzība jau ir ceļā

Krievijas prezidents Dmitrijs Medvedevs, uzstājoties tiešraidē Krievijas sabiedriskajā televīzijā un radio, pirms stundas brīdinājis Maskavas iedzīvotājus par gaidāmo bombardēšanu un rekomendējis visiem civiliedzīvotājiem pamest pilsētu. Bombardēšanu veiks Krievijas artilērija, raķešu daļas un aviācija, aizstāvot galvaspilsētā mītošo Krievijas pilsoņu intereses.

«Nevienam nav noslēpums, ka satiksmes negadījumos, noziegumos un vienkārši savās mājās katru dienu iet bojā simtiem un tūkstošiem mūsu valsts pilsoņu. Tas ir genocīds, kura rezultātā Krievijas iedzīvotāju skaits ar katru gadu samazinās aizvien straujāk. Ar to vairs nedrīkst samierināties. Tāpēc man kā prezidentam jāsniedz cilvēkiem palīdzība, uzsākot Krievijas pilsētu apšaudi,» pavēstīja Medvedevs.

Vispirms tikšot iznīcināta Maskava, tad Pēterburga un pārējās pilsētas. Medvedevs pauda cerību, ka Krievijas pilsoņu aizstāvēšanu visā pasaulē varētu pabeigt jau šogad ar nosacījumu, ka šī uzdevuma veikšanā palīdzēs arī citu valstu armijas. Vēstule NATO jau esot sagatavota.

Tomēr ne visi ir apmierināti ar prezidenta lēmumu. Jau izskanējis viedoklis, ka Medvedevs ir parādījis savu necieņu pret krievu tautu, vispirms sākot palīdzēt Dienvidosetijai un Gruzijai. «Bet, no otras puses, labi, ka vispār atcerējās par mums,» notikumus komentēta Arbata iedzīvotājs Nikolajs Semjonovičs Podvorskis (82), kurš negrasās pamest pilsētu, jo nespēj piecelties no gultas, bet invalīdu ratiņiem, nemaz nerunājot par endoprotezēšanas operāciju, nav naudas. ▼

3 komentāri

  1. enterfeiss teica:

    Kudos!

  2. vēsturnieks-seksperts teica:

    Mūsu abpusējā vēsturnieku komisija pēc krievu arhīvu izpētes secinājusi, ka 1940.gadā latvju robežsargi uzbruka krieviem un tad Ulmanis parakstīja pašsacerētu ultimātu, ar kuru piespieda krievu karavīrus ierasties Latvijā uz 50 gadiem, tāpat kā piespieda šeit uzcelt ar Darba Sarkanā karoga ordeni apbalvotās rūpnīcas un atvest nometināšanai labākos Krievzemes ļaudis. Praktiski var teikt, ka notika genocīds pret padomju tautu un galu galā arī valsts likvidācija. Gorbačovs ir pēdējais upuris garajā padomju valstvīru ar viltu iemantotās bezierunu kapitulācijas plānā, ko radījis Dr.Ulmanis vēl tālajā 1936.gada vasarā gaiļpiesīšu pļavā pie Gaujas.

  3. masu medijs teica:

    Noteikti Riiga ir sarakstaa pec Peterburgas. Uzmanibu Ridzinieki, kas nav krievi, izglabsim musu galvas pilsetas kulturas mantojumu – baznicas un Eizensteina majas, visu kas padara musu pilsetu par Latvijas un Eiropas lepnumu – izbrauksim uz Maskavu lai mus nobombarde TUR uz vietas, neviss Rigaa!

    p.s. Es jau esmu Maskavaa!

Pievienot komentāru