2008. gada 18. augusts

Aiztur par naudas apmazgāšanu sevišķi lielos apmēros

Rīga, Zoļiks, 35,7 aizpirmsmaijs, aģentūra UTT. Pagājušonakt ap pulksten 2.03 zoļika apkaimē aizturēti trīs vīrieši. Pēc RGPP sabiedrisko attiecību speciālista Ivana Kvadrāta sniegtās informācijas visi trīs aizturēti par naudas apmazgāšanu sevišķi lielos apmēros.

Inspektors Vieplis, kurš piedalījās aizturēšanā, stāsta: «Šie trīs bija noorganizējuši rūpīgi plānotu naudas apmazgāšanas afēru sevišķi lielos apmēros. Cik izdevās noskaidrot, afēra jau bija turpinājusies gandrīz nedēļu, un būtu turpinājusies vēl ilgi, ja vien apmazgātāji nebūtu zaudējuši piesardzību un mēra sajūtu.»

Viens no aizturētajiem vīriešiem, toļiks pilnībā atzinās: «Jā, mēs tiešām bijām noorganizējuši naudas apmazgāšanas afēru sevišķi lielos apmēros. Redz, saņa nesen bija paņēmis piecsimt latu kredītu no džī ī manī vai nu ka viņu tur sauc, es nesen saņēmu algu un arī atvaļinājuma naudu, un viķa pārdeva savu veco mašīnu. Tā kā visiem mums parasti ir naudas grūtības, un te pēkšņi mums visiem trim uzradās visnotaļ zolīdas summas, mēs nolēmām šo naudu apmazgāt. Nezinu, kāpēc policija uzskata, ka mēs naudu apmazgājam sevišķi lielos apmēros, mēs ar šo afēru nodarbojamies knapi nedēļu.» ▼

9 komentāri

  1. N.R. teica:

    tizli. jauns autors vai?

  2. autors teica:

    Lūdzu paskaidro man kas šeit ir tizls, lai nakamreiz es varētu uzrakstīt labāk!

  3. Pusriebis teica:

    Jā, un arī adresi, lai var aiziet salikt pa ģīmi.

  4. autors teica:

    nē, pa ģīmi nevienam netaisos dot. vienkārši vēlos objektīvu kritiku, nevis kaut kadus uzbraucienus… ja nepatīk tas ko esmu uzrakstījis – paskaidro kas tieši nepatīk! Stils, vārdu krājums, doma…

  5. Pusriebis teica:

    Tieši tā: stils, vārdu krājums, doma.

  6. niknais autors teica:

    zai bal jūsu uzbraucieni… naxuj jūs te diršat man augumā, davai pidari pasakiet savas adreses lai es varu atnakt jums iedot bietē….

  7. guerilla teica:

    raksts pats par sevi gluži labs, bet autoru nodod rakstības stils – personu vārdi rakstīti ar mazajiem sākuma burtiem un sarunvalodā. tāpat kā rajona nosaukums. un Anatolija teiktajā ir pretrunas.

  8. PATIESI! teica:

    Redakcija atzīstas, ka ielika mazos burtus, lai uzsvērtu vārdu piederību sugas vārdu sugai. Autors nav vainīgs.

  9. autors teica:

    vo šī (guerillas) ir objektīva kritika, paldies, centīšos ņemt vērā…
    …varbūt…

Pievienot komentāru