2008. gada 27. augusts

Valmierā atjaunos normālu elektroenerģijas padevi

Attēlā: grūti treniņos, viegli olimpiādē

Paredzams, ka jau šovakar Valmierā tiks atjaunots ierastais energorežīms, jo no Pekinas olimpiskajām spēlēm Latvijā ir atgriezies pirmais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanas vēsturē Māris Štrombergs. Kopā ar viņu atlidoja arī abi pārējie BMX braucēji no Valmieras — Ivo Lakučs un Artūrs Matisons.

Visi trīs sportisti, kā arī viņu ģimenes locekļi un tuvākie draugi uz Valmieru devās deviņpadsmitvietīgā «Hummer» limuzīnā, kas ļāva vieglāk pārvarēt sastrēgumus Rīgā un pēc iespējas ātrāk atgriezties treniņu vietā, kas vienlaikus ir arī darbavieta.

Štrombergs, Lakučs un Matisons katru dienu trenējas ne tikai trasē, bet arī izmanto īpašu velotrenažieri, kas savienots ar strāvas ģeneratoru. Pēc kārtas trenējoties lielākā strāvas patēriņa laikā, puiši saražo aptuveni trešdaļu no pilsētā izmantotās elektroenerģijas, kas atbilst AS «Valmieras stiklšķiedra» patēriņam. ▼

3 komentāri

  1. Valdis teica:

    nu būs mazāk, jo Lakučs jau izstājās

  2. Latvenergo teica:

    No līguma ar mums tik vienkārši nemaz nevar izstāties.

  3. iemesls teica:

    Limbadranas pagasta Vidralu ciemaa jau 52 gadus izmanto trakas vaverites elektroenergijas iegadei. Tehnologijas attistas – vaverites NE. Mums patik pastavigas vertibas!

Pievienot komentāru