2008. gada 10. septembris

Šovā meklē sievu prezidentam

Attēlā: Rīgas pils pēc rekonstrukcijas

Katra meitene sapņo kļūt par princesi. Kura gan nav gribējusi dzīvot pasaku pilī, griezties dejā, nēsāt īstus «Swarovski» juvelierizstrādājumus un varbūt pat apprecēt pašu Valdi Zatleru? LNT šovā «Latvijas princese» jau vairākas nedēļas no kandidātēm tiek izraudzīta Latvijas valsts galvas nākamā sieva.

Šova ideja radās pēc tam, kad sāka klīst baumas par Valda Zatlera neapmierinātību ar pašreizējās sievas Lilitas cienījamo vecumu, kā arī sabiedrībā valdošajām aizdomām par viņas nozīmīgo lomu, iespējams, nelikumīgo līgumu slēgšanas un varbūt arī «pateicību» ņemšanas skandālos. Tāpēc, lai attīrītu savu, un, līdz ar to, arī valsts tēlu, prezidents nolēma piekrist drosmīgajai šova iecerei.

Pārraidē dalībniecēm ir jāliek lietā gudrība, izveicība, šarms un grācija. Topošās Latvijas princeses mācās dejot, ģērbties un iziet sabiedrībā, izdzīvojot satraucošas situācijas un negaidītus pavērsienus, bez kādiem nav iedomājama prezidenta sievas ikdiena. Meitene, kas uzvarēs šovā, būs pierādījusi, ka ir iekarojusi Latvijas iedzīvotāju uzticību un mīlestību.

Valsts prezidenta aizņemtības dēļ šovu vada dejotājs Valdis Škutāns. Viņš šai lomai izraudzīts galvenokārt vārda dēļ — meitenes jau šobrīd var sākt apgūt nepieciešamās intonācijas, ar kādām teikt vārdus «Valdi… O, Valdi!» ▼

8 komentāri

  1. Silly me teica:

    A ko darīs kroņprincis?

  2. Erchercogs teica:

    A kroņprincis žēli noskatīsies…

  3. princessse teica:

    Valdi…, O,Valdi! Dusi jel saldi! Ar pateicību.. uzvarētāja

  4. Erchercogs teica:

    Princesse nogurdināja valdi līdz miegam?

  5. Arhitekts teica:

    Nav ko di$$$ – tā ir Disneja pils. Papriekšu ievēliet kādu faņķiku b$$$ mikipeli par prezi un tad saceriet, zin vai jo$$$$!!!

  6. PATIESI! teica:

    Tā nav vis Disneja pils! Disneja pils ir daudz augstāka un pulkstenis tās fasādē ir apaļš, nevis saplacināts ovāls!

  7. Arhitektu komisija teica:

    Tā patiešām nav Disneja pils.

  8. Arhitektu uzraudzibas komisija teica:

    Piekdien, velu pecpusdiena komisijas aarkartas seedee tika izlemts atbalstit Disneja pili, Zatlera mati , un Princeses tupelites!

Pievienot komentāru