2008. gada 16. septembris

Premjers nolemj likvidēt trīs ministrus

Attēlā: tev būs dzīvot, tev būs mirt

Rīga, XIV maijs, aģentūra UTT. Ministru prezidents otrdien plašsaziņas līdzekļiem paziņoja, ka pēc skarba un nogurdinošā iekšēja dialoga ar sevi un savu sirdsapziņu tomēr nolēmis likvidēt trīs ministrus. Likvidējamie ministri būs divi vīrieši un viena sieviete: Normunds Broks, Oskars Kastēns un Signe Bāliņa.

Valdības vadītājs stāstīja, ka tas nepieciešams taupības nolūkos. «Laikā, kad valstī ir taupības režīms, dažkārt nākas pieņemt arī šādus nepopulārus lēmumus. Tomēr valsts pārvaldē es balstos pēc principa: ir ministrs — ir problēma, nav ministra — problēmas,» tā Godmanis.

Premjers arī pieļāva iespēju, ka nākotnē pēc novadu reformas būs nepieciešamas vēl kādas izmaiņas, piemēram, sakrustot Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Edgaru Zalānu ar Vides ministru Raimondu Vējoni. ▼

4 komentāri

  1. Vidējais iedzīvotājs teica:

    A viņš to pašrocīgi? Vai arī tiks izveidota Likvidēšanas ministrija?

  2. kolēģis teica:

    Tik saspringtā situācijā ceru sagaidīt paziņojumu no Rimšēviča, ka viņš ķēries pie skrūvgriežņa un plaķenēm, lai izjauktu savu dārgo aparātu…

  3. Vidējais iedzīvotājs teica:

    Kāpēc lai viņš gribētu izjaukt tik smuku aparātu?

  4. Suņu Jēkabs teica:

    Vēl nav zināms, kādā veidā notiks likvidēšana, piedāvātie varianti ir pakāršana, noindēšana vai nošaušana. Taupības nolūkos elektriskā krēsla izmantošana ir pilnīgi izslēgta.

Pievienot komentāru