2008. gada 17. oktobris

Godmaņa rieva atzīta par jaunu dzīvības formu

Attēlā: veselīgs «Ruga Godmanis» eksemplārs

Latvijas universitātes Bioloģijas institūta Eksperimentālās ksenoloģijas laboratorijas līdzstrādnieki, izpētot premjera Ivara Godmaņa (LPP/LC) pieres rievu, nonākuši pie secinājuma, ka tā ir jauna, līdz šim nepazīstama dzīvības forma, kas spējīga dzīvot simbiozē ar cilvēku.

Rieva, kas par godu tās saimniekorganismam ieguvusi latīņu apzīmējumu «Ruga Godmanis» un ir klasificējama kā sēne, aug un attīstās, barojoties ar asinīm, savukārt rievas nēsātājs iegūst spēcīgu psiholoģiskās aizsardzības ieroci.

Punktu uz «i» esot pielicis fakts, ka rieva sākusi vairoties, pārceļoties arī uz citiem cilvēkiem. Viens no jaunākajiem rievas mazuļiem ir atradis mājvietu uz ārlietu ministra Māra Riekstiņa (TP) pieres, kur strauji aug un, spriežot pēc visa, jūtas labi. Riekstiņš savās intervijās jau sācis izmantot rievas sniegtās priekšrocības, novēroja PATIESI! ▼

4 komentāri

  1. Direktors teica:

    Jau sen novēroju Godmaņa norūpējušos vaigu, bet nesapratu, ka galvenais ir rieva! Gribu to!!! Tad varbūt padotie sapratīs, ka nudien ir taupības režīms, naudas nav un nebūs, bet es par visu rūpējos!

  2. Freuds teica:

    Vai rieva uz pieres nav apslēpta dibena rādīšana?

  3. Shveiks teica:

    GODMANIS RELOAD:)
    matrix

  4. Shveiks teica:

    Reaload ta realod, cik daudz 1 godmanis speej… Aber fenomens kas saucas Homo Saimenensis esot jau sen paarsniedzis kritisko 100 skaitli!

Pievienot komentāru