2008. gada 21. oktobris

PATIESI! pievienojas iniciatīvai «Par vienveidību»

Attēlā: jaunu biedru uzņemšana

Reaģējot uz pieprasījuma struktūras izmaiņām, PATIESI! apņemas vairs nepublicēt pretrunīgi vērtētas ziņas un pievienojas iniciatīvas grupai «Par vienveidību», kurā šobrīd iekļāvušies visi nozīmīgākie spēlētāji Latvijas mediju tirgū: laikraksti «Diena» un «NRA», Latvijas televīzija, LNT, TV3, portāli «DELFI», «Apollo», «TVNET», Latvijas radio, «Radio SWH», «Radio Skonto» un daudzi citi.

Drīzumā PATIESI! gatavojas piedāvāt ziņas audio un video formātā, kā arī populārajos DOC un XLS formātos. Plānots sākt izdot arī drukātu laikrakstu, īsā laikā pazaudēt strauji iemantoto lasītāju uzticību, turklāt, sekojot pārējo iniciatīvas grupas biedru piemēram, veikt iepriekš nepārdomātas un nepamatotas izmaiņas gan laikraksta, gan interneta lappuses iekārtojumā un saturā, tādējādi atbaidot arī pašus uzticamākos un izturīgākos lasītājus.

Jau vistuvākajā laikā tiks mainīts arī PATIESI! nosaukums un darbības virziens. Viena no ticamākajām iespējām ir pievēršanās lietotas sadzīves tehnikas tirdzniecībai. ▼

9 komentāri

  1. Vidējais iedzīvotājs teica:

    Man, lūdzu, rezervējiet labi nolietotu veļas mašīnu Rīga!

  2. Karbonkuls teica:

    Tiešām baisa apņemšanās! Labāk jau tomēr neizvēlaties vienveidības taku. :)

  3. Pusriebis teica:

    Es nolēmu uzrakstīt vienveidīgu komentāru.

  4. Pusriebis teica:

    Un vēl vienu, tikpat vienveidīgu.

  5. tadjaugan teica:

    Vienveidība rullē!
    Es arī esmu tikai un vienīgi par vienveidību.
    Patiesībā jau “Patiesi!” varētu viens pret vienu pārpublicēt lielāko daļu citos medijos atrodamo materiālu, jo tie arī bez “uzlabošanas” parasti ir ļoti smieklīgi.

  6. Pusriebis teica:

    Man viss ļoti patīk, paldies!

  7. Pusriebis teica:

    PATIESI! ir foršākais portāls, tā turpināt, es katru dienu nāku. Lai nelabvēļiem klaviatūrā kafija ielīst, man te viss patīk!

  8. Pusriebis teica:

    LOL :D Tas ir labākais, ko esmu lasījis! Tā turpināt!

  9. Vidējais iedzīvotājs teica:

    Superīgi! Vienkārši superīgi! (Ja lietotajai veļas mašīnai piemetīsit lietotu veļas žāvētāju, apsolos piegādāt tūkstošiem pozitīvu un vienveidīgu komentāru.)

Pievienot komentāru