2008. gada 26. oktobris

Karpa: paldies makšķerniekiem

Attēlā: bagātīgi, bet diezgan vienmuļi klāts galds

Negaidītu skatījumu uz pēdējā laikā aizvien populārāko brīvā laika pavadīšanas veidu — karpu makšķerēšanu PATIESI! korespondentam sniegusi pilsētas lauku teritorijas dīķa vienīgā karpa Vilis. Karpa ir dzimusi Daugavā un dīķī nonākusi pirms trim gadiem, kad kāds anonīms makšķerniekam to ielaida šajā miniatūrajā ūdenstilpnē, jo nolēma, ka ēšanai zivs ir pārāk maza.

Vilim paveicās, ka tieši ap šo laiku sākās karpu makšķerēšanas mode. Šobrīd Vili jau ķer vismaz 10 makšķernieku, lēš brangais karpu tēviņš, kam netrūks tauku, lai izdzīvotu šoziem. Saskaņā ar karpu ķērāju kodeksu pēc noķeršanas Vilis tiek nofotografēts un palaists atpakaļ. Vidēji viņš katru dienu tiek noķerts 3 reizes. Iebarošanai izmantotā zivju barība un mūsdienīgās boilas Vilim garšo tīri labi. Nekā cita ēdama dīķī nav.

«Kaut kā jau jākuļas. Varu tikai pateikt paldies makšķerniekiem, ka joprojām esmu dzīvs,» smej Vilis. «Labi, ka te vismaz pietiek ūdens, ko padzerties pēc tām treknajām boilām.» ▼

3 komentāri

  1. Boila teica:

    Pats trekns!

  2. Roberts Kļava teica:

    Kāpēc pie šī rakstiņa nav klāt korporatīvo finanšu kompānijas «Laika Stars» valdes priekšsēdētāja Vadima Jerošenko eksperta komentārs?

  3. Sergejs Morgans Šternovskis, Finanšu apvaldītājs teica:

    Mūtuālā pozīciju slēgšana svopu darījumos neietekmēs boilu treknumu.

Pievienot komentāru