2008. gada 21. novembris

Beidzot atrasts legāls pamats apklusināt Valteru un Kažu

Attēlā: putnu balle

Pēc ilgstošām tiesībsargājošo institūciju speciālistu konsultācijām, iespējams, beidzot atrasts likumīgs veids, kā apklusināt vienu no pēdējā laika atbaidošākajām parādībām latviešu popmūzikā — grupu «Putnu balle», tautā galvenokārt pazīstamu ar tās līderiem Valteru un Kažu.

Portāls jelgavniekiem.lv raksta, ka Drošības policija (DP) nopratinājusi vienu no «Putnu balles» dalībniekiem Valteru Frīdenbergu saistībā ar pagājušajā un šajā nedēļā sabiedrībā izplatītajām baumām par gaidāmo lata devalvāciju.

DP turpina pārbaudes par nepatiesas informācijas izplatīšanu, tai skaitā par visiem gadījumiem, kad televīzijā, presē, radio un internetā pieminēti Latvijas situācijai neatbilstošie vārdi «ekonomika», «valsts» un «nauda». ▼

7 komentāri

  1. kolēģis teica:

    Sasodīts, lūk, kurš ir neģēlīgais Latvijas ekonomikas destabilizētājs! Varu saderēt, ka Valters F. atbildīgs arī to, ka vēl arvien nav izvēlēts KNAB direktors. Mehānisms vienkāršs – tā kā Valters F. grib, lai KNAB vadītu Kaža, viņš piedraudējis kaislīgajam bundziniekam Ivaram G. ar aizliegumu uzstāties “Putnu Balles” koncertos, ja darbā KNAB tiks pieņemts kāds cits, nevis Kaža. Pagaidām Ivars G. varonīgi turas pretī Valtera F. spiedienam, taču muzikālās simpātijas un kārdinājums var izrādīties pārāk spēcīgs.
    Izturību Ivaram G. un Parex un Zemes bankai!

  2. iekšzemes kopprodukta radītājs teica:

    par šito būs jāuzņem kāds action kino un tad varēs demonstrēt “Hipotēku un Zemes Plaza” kinoteātrī…

  3. Pusriebis teica:

    Nekas nav tā, kā izskatās. Valtera un Kažas iniciāļi patiesībā ir tādi paši kā Valērijam Karginam un Viktoram Krasovickim. Vai patiešām ar to nepietiek, lai uzvedinātu uz sāpīgiem secinājumiem…?!

  4. Krokodila Gēns teica:

    Turpmāk baumu bīstamība tiks vērtēta putnu baļļu sistēmā, kur viena putnu balle atbildīs Valtera Frīdenberga jokam.

  5. Žurnāls "Kas ir?" teica:

    es dzirdēju ka Valters un Kāža geju praidā 2009 nepiedalisies, jo pēc iepriekšeju praidu “afterparty” ilgi bija jaarste sezamvieta. Tas muziķiem trauce veidot jaunās dziesmas.

  6. Rorschach teica:

    Žurnālam “Kas ir?” skauž! Liepājā diemžēl nav praida…

  7. $$$ teica:

    Te nu bija “Putnu balle”. Izrādās oligarhiski, politiski bīdīta Pop grupa ar savtīgām interesēm! LOL

    Nez kas būs nākamais politiķu aparāts? Pavāri, kas uzstāja TV vai laika ziņu diktors, kas starp “… gaidāms mākoņains laiks” iepīs, arī “īslaicīga un nepastāvīga devalvācija” :D

Pievienot komentāru