2009. gada 3. februāris

Desu dārdzībā vainojami kaķi

Rīga, Rīgas piena kombināts, 31. februāris, aģentūra UTT. Pēdējā laikā masu saziņas līdzekļos izskan asas diskusijas par augstajām piena cenām veikalos. Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs uzskata, ka piena dārdzībā vainīgi smēķētāji.

Kāds tirdzniecības pārstāvis, kas vēlējās palikt anonīms, apgalvo: «Jā, Danusēviča kungam noteikti ir taisnība. Cigaretes tirdzniecībās zālē un noliktavā taču aizņem ļoti lielu platību. Tās regulāri jāpārsver, jāpārlasa, jāfasē, jāizņem sapuvušās. Putekļi jāslauka un ar ūdeni jāaplaista. Tās, kuras nav nopirktas, atkal jāsver, akts jāsastāda un jāved atpakaļ piegādātājam.»

Pēc neoficiāliem, bet drošiem avotiem nākamais H. Danusēviča paziņojums varētu būt saistībā ar desu dārdzību un izsmalcinātajiem, pirmajā mirklī grūti pamanāmajiem iemesliem, kāpēc pie tās vainojami kaķi. ▼

2 komentāri

  1. nekā jauna teica:

    nu jā, agrāk kandžas dzinēji bija vainīgi par rauga un cukura trūkumu, bet cūku turētāji – par maizes (ķieģelīša it īpaši) trūkumu. Tagad trūkuma vietā – lielas cenas.

  2. H. Da nu Sēvičs teica:

    Kopš savairojušies kaķi, tiek izķertas visas žurkas desu cehā, kas darbiniekiem liek pieņemt neordinārus risinājumus un doties ķert žurkas uz netālo peļu slazdu rūpnīcu, lai nodrošinātu saražotās desas apjoma nesamazināšanos.

Pievienot komentāru