2009. gada 19. februāris

Uz ceļa spīdzina un aplaupa taksistu

Attēlā: kaut kāds ceļš

Pilsētas lauku teritorijā šosejas 54. kilometrā divi laupītāji uz ceļa spīdzina un aplaupa taksistu, medijiem ziņo noziedznieku pārstāvis. Laupītāji atzīst, ka pilsētas teritorijā šāda laupīšana nav notikusi vismaz kopš pagājušās piektdienas.

Taksometra vadītājs Rīgā uzņem divus pasažierus, kas vēlas braukt uz pilsētas lauku teritoriju. 54. kilometrā pasažieri palūdz apstāties un taksistam galvā vairākkārt tiek uzmaukts plastmasas maisiņš. Viņu sit, sasien un piesien pie staba. Uzbrukuma laikā vīrietim piedraud ar nazi, un taksists pauž aizdomas, ka laupītāji viņu spīdzina.

Laupītāju guvums no taksista ir visai iespaidīgs — 92 758 latu, 25 971 eiro, 7 portatīvie datori, 23 digitālie mūzikas atskaņotāji un 286 mobilie tālruņi.

Sagrābušies laupījumu, vīrieši piesieto taksistu pamet un ar viņa auto aizbrauc. Taksistam pēc kāda laika izdodas atbrīvoties no saitēm un izsaukt policiju. Taksista auto «Rolls Royce» tiek atrasts pamests pilsētas lauku teritorijas rajonā. Taksists aizbrauc uz Rīgu un uzņem divus pasažierus.

Papildināts: pilsētas lauku teritorijā šosejas 54. kilometrā divi laupītāji uz ceļa turpina spīdzināt un aplaupīt taksistu. ▼

2 komentāri

  1. Tak sists teica:

    tak sist un sist!

  2. mana tumšākā teica:

    Jā, lai gan daudz kas Latvijā ir sliktākais un zemākais Eiropā, mēs BEIDZOT varam būt lepni – mums ir visiekārojamākie taksisti, jo tieši Latvijas taksisti sev līdzi ikdienā vadā visus savus iekrājumus.

Pievienot komentāru