2009. gada 28. aprīlis

Taupības dēļ izraisīs mazāk meža ugunsgrēku

Attēlā: labie laiki

Lai izpildītu Ministru kabineta uzdevumu, kas paredz 15% samazinājumu no pieejamiem resursiem un izdevumiem, sākot no trešdienas, tiks samazināts izraisīto meža ugunsgrēku skaits. Visi Latvijas kūlas dedzinātāju un piromānu valsts aģentūras (LKDPVA) darbinieki vienlaikus dosies bezalgas atvaļinājumā. Par šo lēmumu LKDPVA oficiālā vēstulē informēja vides un iekšlietu ministrus.

Spert šādu soli aģentūras vadību pamudināja īpaši ugunsbīstamā un ugunsgrēku izraisīšanai labvēlīgā situācija, kuras dēļ mēneša limiti degšķidruma un sērkociņu iegādei, kā arī transporta izmaksām jau ir sekmīgi iztērēti. «Protams, žēl, ka atvaļinājums ir bezalgas, bet tāda nu ir šībrīža situācija,» PATIESI! korespondentam pavēstīja aģentūras direktora vietnieks sakariem ar jaunajiem medijiem Volfs Gājējlicis.

«Priecē tikai tuvojošās garās brīvdienas, kuru laikā darbinieki varēs apciemot savus radus vistālākajos Latvijas nostūros, un joprojām sausais laiks. Mēs savā starpā esam vienojušies, ka mēģināsim pastrādāt pēc pašu iniciatīvas. Tas, ka daudzi nezina par mums, un dažs labs varbūt neuzskata mūsu darbu par to visnepieciešamāko, neatbrīvo mūs no pienākuma, ko esam uzņēmušies,» viņš papildināja. ▼

Pievienot komentāru