2009. gada 7. novembris

Īsumā

Valdība jau nākamnedēļ lems par sodu palielināšanu dzērājšoferiem. Iecerēts, ka turpmāk naudas sods par sēšanos pie stūres reibumā būs viens triljons latu. «Ja tiks notverts kaut viens iereibis šoferis, ne tikai būs atrisinātas visas Latvijas budžeta problēmas, bet mūsu valsts kļūs par turīgāko pasaulē uz daudziem gadsimtiem,» ieceri komentēja premjers Valdis Dombrovskis (JL). ▼

4 komentāri

  1. rle teica:

    Njā, tuvredzīgi no Valda puses. :/

  2. Osvalds Glūda teica:

    sveiciens oktobra svētkos!

  3. asdfg teica:

    valdis nejoko :D!

  4. Jurijs teica:

    Cels pieminekli buldozeram

    Pilsētas lauku teritorijas attīstīabas departametns ir apstiprinājis buldozera statujas uzsliešanas projekta plānu.
    Paredzēts ka 6000 m augsto bronzas statuju uzslies tuvāko 250 gadu laikā un finansēs ar privāto līdzekļu piesaisti, paredzot, ka privātajam investoram piederēs ekskluzīvas tiesības uz objekta apskati primos 30 000 gadu, pēc kā jebkurš interesents varēs šo statuju brīvi apskatīt.
    Vizuālu līdzību ar buldozera tēlu, idejas autors skaidro ar māksliniecisku nejaušību, kas radīsies projekta skiču izstādes fāzē un uzsver, ka tiks radītas simtiem tūkstošu jaunu darbavietu un piesaistītas investīcijas daudzu tūkstošu triljonu apmērā.
    “Tik grandiozs projekts vēl nekur nav īstenots, interese ir milzīga” uzsver idejas autors “pasaulē nemaz nav tik daudz naudas, cik mēs piesaistīsim. Tagad visi redzēs kam ir garākais!”

Pievienot komentāru