2010. gada 4. janvāris

Demisionē Repšes uzvalks

Attēlā: uzvalks

Nesagaidot pret viņu iesāktās parakstu vākšanas kampaņas iznākumu, pirmdienas pēcpusdienā labprātīgi kritis finanšu ministra Einara Repšes (JL) bēdīgu slavu iemantojušais strīpainais ādas uzvalks. Jau ziņots, ka sociālajā tīklā «Twitter» jaunā gada sākumā uzsākta parakstu vākšana pret īpaši finanšu ministram darināto modes mākslinieka Aleksandra Pavlova tērpu, no kura pēdējo mēnešu laikā amatpersona kļuvusi nešķirama.

Lai gan A. Pavlovs norādījis, ka tik drosmīgs kā Repše sava apģērba izvēlē no politiķiem «laikam nebūs neviens», uzvalks jau ilgāku laiku izpelnījies neviennozīmīgus vērtējumus, jo būtībā bija sācis pats savu — no politiķa neatkarīgu dzīvi un, pēc politikas ekspertu domām, pieņēma patstāvīgus lēmumus saistībā ar Latvijas finansēm.

Pats Repše, komentējot savu uzvalku, izteicies, ka apģērbs nekādā veidā darbu neietekmē. Kaut gan pārmaiņas Repšes ārienē tūliņ pēc uzvalka atkāpšanās bija acīmredzamas, jo jauns uzvalks vēl nav izraudzīts, gan vecais uzvalks, gan pats Repše pagaidām no komentāriem atturas. ▼

2 komentāri

  1. Fronte teica:

    Es pazīstu tā uzvalka mammu! Tīri papīri – neko nevarēs piesiet!

  2. asdfg teica:

    Un to visu uzsāka Pamela =P

Pievienot komentāru