2010. gada 20. februāris

Swedbank: atbalstām mūsējos kopā!

XXI Ziemas olimpiskās spēles Vankūverā sākas 12. februārī un risināsies līdz 28. februārim. Zviedru sportistu sasniegumi ir iespaidīgi: kopumā Ziemas olimpiskajās spēlēs iegūtas jau 118 godalgas! Šogad 107 sportisti cīnīsies par uzvarām un par Zviedriju, tāpēc — atbalstīsim mūsējos!

Sūti arī tu savus ceļavārdus mūsu olimpiešiem: kalnu slēpotājai Anjai Pērsonei, distanču slēpotājai Linai Andersonei, biatlonistei Helēnai Jonsonei, snovbortistei Annai Ulofsonei, hokejistiem Peteram Forsbergam, Henrikam Lundkvistam, Henrikam un Danielam Sediniem, kērlingistiem Anetei Norbergai un Niklasam Edinam.

«Swedbank» sniedz iespēju nosūtīt savu novēlējumu tieši tam zviedru sportistam, par kuru visciešāk turi īkšķus. Vai tā būtu visa komanda, vai individuāls sportists, kam sūti savu sveicienu, mēs apkoposim visus vēlējumus un nogādāsim tos Vankūverā tieši pirms nozīmīgiem startiem, lai tie īstajā brīdī uzmundrinātu un nestu panākumus. Iespējams, tieši tavi labie vārdi tiks pārlasīti pirms starta…

Raksti savu vēlējumu un laimē olimpiskas balvas! Par mūsējiem! ▼

4 komentāri

  1. kafija teica:

    Mūsu dārgie sportisti, lai jums dod spēku šie ceļa vārdi:

    Snusnäsdukar i bakfickan är gammeldags bögkod, använd för att signalera om man är giver eller taker och annat! Finns säkert info om det nånstans på det internationella datanätverket internet!

  2. Strogo Novus teica:

    Skaisti vārdi!

  3. Olimpiāde Pedersone teica:

    Jūtu līdzi visiem zviedru kolonistu pēcnācējiem, kas spēle Somu hokeja izlasē!

  4. bublis teica:

    labs :)

Pievienot komentāru