2010. gada 10. jūlijs

Lauris Reiniks iedziedājis dziesmu nevienam nesaprotamā valodā

Attēlā: zirgs tika atrasts pēc trim nedēļām

Populārākais dziedātājs Latvijā Lauris Reiniks atkal sagādājis patīkamu pārsteigumu saviem faniem, iedziedot nepārspējamo hitu «Es skrienu» kādā nepazīstamā valodā. Jaunās versijas nosaukums ir «Jokseļ Mokseļ».

«Es skrienu» videoklips, ko eksperti jau atzinuši par labāko, kāds jebkad tapis Latvijā, pamatoti iemantojis klausītāju mīlestību. Tas atzīts arī par vienu no dārgākajiem, jo klipa uzņemšanas gaitā tika salauzti vairāki velosipēdi, sadragāts ievērojams daudzums mobilo tālruņu, izdemolēta sabiedriskā transporta pietura «Lempji», kā arī mežā pazaudēts zirgs.

Jaunā dziesmas versija noslēpumainajā valodā ir tikusi uzņemta ar sajūsmu ne tikai Latvijā, bet pat tādā mūzikas lielvalstī kā Igaunija. Iespējams, tam ir saistība ar daudzu klausītāju aizdomām, ka šī mistiskā valoda izklausās līdzīga igauņu valodai. Tomēr PATIESI! aptaujātie igauņi norādīja, ka dziesmā nesaprot ne vārda.

«No latviešu versijas es sapratu daudz vairāk,» atzina Tallinas pilsētas lauku teritorijas iedzīvotāja Mārja Laine (7). ▼

2 komentāri

  1. Juris Ciolkovskis (3) teica:

    lā, lā, la la lalā

  2. Andris teica:

    Labssss :DDD

Pievienot komentāru