2011. gada 12. februāris

Atsakās no DNS

Attēlā: retro kods

Informācijas tehnoloģiju eksperti visā pasaulē pamazām atsakās no programmēšanas valodas DNS lietošanas, ziņo specializētie mediji. DNS ir novecojis kods, kas vairs neatbilst mūsdienu prasībām, skaidro vadošie programmētāji tādos uzņēmumos kā «Homo Sapiens», «Canis Lupus Familiaris» un citi. Pārmaiņas tiek īstenotas sadarbībā ar starpzvaigžņu zinātniekiem un izmanotojot Galaktiskās Savienības līdzfinansējumu.

DNS atbalsts tiks pārtraukts 2011. gada 1. martā. Atsevišķi objekti, kas izvēlēsies neatjaunot savu informatīvo bāzi, varēs turpināt izmantot DNS arī turpmāk, taču bez jebkādām garantijām. Pagaidām nav zināms, kāda programmēšanas valoda varētu aizstāt DNS, taču pārmaiņu iniciatori uzstāj, ka visi būs tikai ieguvēji. Nevienam lietotājam nevajadzētu izjust nekādas neērtības, uzsver industrijas iniciatīvas grupas vadība.

Pāreja uz jauno ģenētisko kodu, lai kāds tas nebūtu, notikšot pakāpeniski un pēc iespējas saglabājot savietojamību ar esošo, arhaisko dzīvības sistēmu uz mūsu planētas. ▼

9 komentāri

  1. Apolonija teica:

    esmu sašutusi ka pāreja uz jaunu kodu skars arī maznodrošinātas ģimenes

  2. Jekabs teica:

    man liekas ka tevi tas maz ietekmēs,…

  3. Mārcis teica:

    Tas ir jauki, ka beidzot varēs atjaunot savu DNS. Manējais patiesi jau ir novecojis un met kļūdas – te kāda roka šķībāka paliek, te žoklis atkaras!

  4. Toms teica:

    Neredzu lielu iemeslu pārejai (neskaitot jauno iekārtu ražotājus, kuriem augs pieprasījums), ja tiek paredzēts jauno tehnoloģiju turpināt atkal uz nukleotīdu bāzes, kuri ir jau manāmi morāli novecojuši. Manuprāt, pāreja būtu jāatliek, paralēli atrodot kādu labāku risinājumu, kas var būt arī sākumā nesavietojams ar esošajām tehnoloģijām, bet vēlāk sevi spēs tiešām atspēkot — ne tikai uz papīra.

  5. Oto teica:

    to Toms:

    Tāda pārejai jau notiek uz bināro kodu, robotiem DNS bijis nebijis.

  6. Apolonija teica:

    Patiess prieks ka šodien LV MK apstiprinājusi noteikumus par DNS maiņu, kuri paredz maznodrošināt;as ģimenes apgadāt ar Eiropas strukturfondu subsidētu DNS (Kohrenzijas fonda ietvaros). Milzu paldies mīļie cilvēki!

  7. andris teica:

    jā visiem ir jāmaina DNS uz RNS
    jo iespējams pēc atkal 50 gadiem būs jānomaina,… :D :D

  8. them teica:

    senbijlaiks

  9. Žogs teica:

    quite awesome!

Pievienot komentāru