2007. gada 24. septembris

Balkānu Supermena jaunie piedzīvojumi

Jau iepriekš ziņojām, ka serbu policijai nav izdevies notvert Supermenu. Taču aizbiedēt gan. Šķiet, ka viņš pārcēlies uz kaimiņvalsti. Rumānijas policija sākusi izmeklēt gadījumu, kad kāda ciemata iedzīvotāji debesīs it kā redzējuši lidojam Supermenam līdzīgu figūru.

Gandrīz 20 Gemeni ciemata iedzīvotāji apgalvo, ka debesīs redzējuši nezināmu lidojošu objektu, kuram mugurā bijis spīdīgs, zils tērps — gluži kā slavenajam filmu tēlam Supermenam. Policija ziņo, ka nopratināti visi incidenta aculiecinieki, un viņi visi nezināmo lidojošo objektu aprakstīja vienādi.

«Mēs runājām ar dažāda vecuma cilvēkiem no mūsu ciemata, un viņi visi ir uzticami. Viņi visi teica, ka redzējuši dīvainu radījumu, kad tas lidojis pāri viņu mājām spīdīgā, zilā tērpā. Tad jau redzēsim, kas notiks tālāk,» stāsta vietējās policijas darbinieks Ijons Anuta.

Tikmēr ciematiņa iedzīvotāji ir pārliecināti par savu taisnību. «Viņš izskatījās gluži kā Supermens. Viņš lēni lidoja aptuveni 90 metrus virs zemes stāvošā pozā. Nebija redzami ne dūmi, ne arī dzirdama kāda skaņa. Viņš vienkārši lidinājās,» stāsta 41 gadu vecais Konstantīns Toders.

(No TVNET.) ▼

1 komentārs

  1. AAA teica:

    Sensaacija!!!
    Beidzot ir atrastas zāles pret t.s. Cūku slimību. Par cūku pārvērstais ir jāaplaista ar Cūkmena asinīm, kas ar akmens cirvi jāizsit no cūkmena galvas. Tērauda cirvja lietošanas gadījumā tiek bojāts hemoglobīns, tāpēc labākie šajā gadījumā lietojamie cirvji ir jāpagatavo no bazalta, diorīta, granīta vai obsidiāna (plašāk pazīstams ar nosaukumu “vulkāniskais stikls”). Pēc apstrādes ar Cūkmena asinīm tika panākta 100% saslimušo atveseļošanās. Piedevām atklājās patīkams blakusefekts – plānā kārtiņā izkliedēts Cūkmena ķermenis ievērojami palielina Jūsu mazdārziņa auglību. patreiz vērojama arī negatīva blakusparādība – palielinās mežu piesārņojums ar Cūkmenu gumijniekiem un sintētiskiem sarkaniem apmetņiem, kā arī strauji samazinās Cūkmenu populācija, kas, savukārt, rada draudus Cūku slimniekiem nesaņemt tiem pienākošos ārstēšanu. Atcerieties – atšķirībā no Jūsu līdzpilsoņiem, kuru pilsonību apliecina Pilsonības un imigrācijas departamenta izdotas Latvijas pilsoņu pases, Cūkmeni nav cilvēki vispār; Lopu veterinārijas un sanitārijas dienests aicina – izglāb cilvēku, nosit Cūkmenu!

Pievienot komentāru