2006. gada 1. maijs

Jaunietis iepazīstina ar nākotnes plāniem

28.jpg

Attēlā: visgarākais

Pilsētas lauku teritorijas pamatskolas astotās klases skolnieks Raitis Vucāns improvizētā preses konferencē iepazīstinājis ar saviem nākotnes plāniem. Pasākums, kas notika skolas fizkultūras ģērbtuvēs, bija sapulcējis gan viņa klasesbiedrus, gan interesentus no citām klasēm.

Kā ziņo skolas laikraksta «Strīpa» korespondents, septītās klases audzēknis Jānis Ozoliņš, prezentācijas ievadā Raitis Vucāns paziņoja, ka beidzot esot «nobriedis to izdarīt». Uz dažu klausītāju iebildumiem viņš atbildēja, lai tie «pieverot žaunas», «nediršot» un «aizveroties».

«Viņa pati man lūgsies,» norādījis Vucāns un informējis, ka ir gatavs skolotāju Aizstrautu «izpist visos caurumos». Ilona Aizstrauta jau divus gadus ir pamatskolas latviešu valodas un literatūras skolotāja, kas skolēnu starpā pazīstama ar savu reizēm visai izaicinošo ģērbšanās stilu. Jānis Ozoliņš zināja stāstīt, ka viņa regulāri valkājot ļoti īsus svārkus un dažkārt «visu varot redzēt».

«Viņa pati to grib, es zinu,» izteicies Vucāns. «Jūs jau visi gribētu, bet jums nevienam nav iekšā.» Uz žurnālista Ozoliņa jautājumu, vai Vucāns jau ir mēģinājis «to darīt ar sievieti», jaunietis atbildēja apstiprinoši, teikto paspilgtinot ar atbilstošu žestu: «Desmitiem reižu. Viņas uz mani ir kā trakas. Pašas skrien pakaļ. Jo zina, kuram te ir visgarākais.»

Jānis Ozoliņš paziņoja, ka turpināšot sekot notikumu attīstībai. ▼

Pievienot komentāru