2006. gada 15. maijs

Aculiecinieks: spēle bija ārkārtīgi garlaicīga

38.jpg

Attēlā: nenotiek nekas interesants

Kad pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs, neliela gatera īpašnieks Valdemārs Lūsis (43) posās uz Rīgu apmeklēt vienu no Pasaules hokeja čempionāta augstākās līgas spēlēm, viņš vēl nenojauta, ka gaidāma pamatīga vilšanās. «Līdz šim biju hokeju skatījies tikai pa televizoru, un, jāsaka, iespaids bija izveidojies tāds patīkams.»

Pirmos nepatīkamos mirkļus Valdemāram Lūsim sagādāja atskārta, ka nav dzirdamas pazīstamās komentētāju balsis. «Man tomēr patīk skaidrība — gribas taču zināt, kas ir kas. Kurš spēlētājs ir ar ripu, citādi jau tai spēlei vispār nav iespējams izsekot. Tad vēl viņi dažkārt pieaicina kādu speciālistu, tā interesanti.»

Valdemāru Lūsi neapmierināja arī spēles pārredzamība. «Vispār redze man laba, tikai lasot mēdzu uzlikt brilles, taču tur nu pilnīgi neko nevarēja redzēt,» pēc spēles sūdzējās sarūgtinātais Lūsis. «Vienubrīd ripa bija mūsu laukuma pusē, bet jau nākamajā mirklī — pie pretinieku vārtiem, tam taču vispār nav iespējams ar neapbruņotu aci izsekot! Nav brīnums, ka lielākā daļa skatītāju par spēli bija zaudējuši jebkādu interesi, piedzērās un vienkārši kliedza,» Lūsis neslēpa savu sašutumu.

Nākamās dienas laikrakstos bija norādīts, ka spēle bijusi «aizraujoša» un «interesanta». «Tie ir klaji meli!» apgalvo aculiecinieks. «Televīzijas skatītājiem varbūt tāds iespaids arī radās.» Valdemārs Lūsis tomēr nenožēlo, ka apmeklējis garlaicīgo spēli. «Vienreiz jau par to vajadzēja pārliecināties paša acīm,» smej Lūsis. «Un man patīk izmēģināt visu kaut ko jaunu.» ▼

Pievienot komentāru