2006. gada 22. jūnijs

Laipni lūdzam «Lattelecox»!

71.jpg

Attēlā: Nils Melngailis strauji virzās uz priekšu

«Lattelecom» sagādājis patīkamu pārsteigumu visiem, un visvairāk jau saviem tagadējiem klientiem, atkal mainot nosaukumu. Jaunais nosaukums būs «Lattelecox».

Kā presi informēja «Lattelecox» valdes priekšsēdētājs Nils Melngailis, nosaukuma atkārtotā maiņa ir atrisinājums intrigai, kāpēc «Lattelekom» savā nosaukumā izmainīja tikai vienu burtu: «Visi mūs līdz šim pazina kā visgarlaicīgāko uzņēmumu Latvijā. Tāpēc mēs ik pēc laika mainīsim nosaukumu — pa vienam burtam. Lai paliek noslēpums, kāds izskatīsies gala nosaukums. Iespējams, mēs paši to vēl nezinām.»

Par spīti tam, ka ideja ir radusies, pateicoties vairākas dienas ilgai dzeršanai kopā ar «Lattelecox» apkalpojošās reklāmas aģentūras vadošajiem darbiniekiem, ambīciju pārpilnais Amerikas latvietis apgalvo, ka visi lēmuma aspekti ir rūpīgi pārdomāti: «Interese, ko izraisīs šis process, daudzkārt atpelnīs «Lattelecox» logotipa, izkārtņu, blanku, automašīnu, vizītkaršu un tā tālāk daudzkārtēju pārveidošanu, jo šī realitātes šova PR vērtība gan Latvijā, gan pasaulē — un tieši starptautiskais tirgus ir gaidāmo «Lattelecox» panākumu augsne — būs neaprakstāma. Pēc mūsu aplēsēm, tie kā minimums ir simt miljoni dolāru. Paies tikai pāris mēneši, un mēs būsim apsteiguši Komercbanku, kas mainījusi nosaukumu tikai trīs reizes. Varat iedomāties, kas būs pēc gada? Beidzot kāds Latvijas uzņēmums manā vadībā būs spējis mārketinga jomā paveikt kaut ko pasaulē vēl nebijušu!» ▼

Pievienot komentāru