2006. gada 5. septembris

Vīrietis: esmu pēdējais Gaismas Spēku pārstāvis

158.jpg

Attēlā: 2005. gada pašvaldību vēlēšanas

Pilsētas lauku teritorijas iedzīvotājs Aleksejs Odziņš (30) nonācis pie secinājuma, ka ir pēdējais Gaismas Spēku pārstāvis pasaulē.

«Kad Repše ienāca politikā un pastāstīja par Gaismas un Tumsas Spēkiem, man kā zvīņas nokrita no acīm. Tas ir tik vienkārši — tā kā es viennozīmīgi esmu Gaismas pusē, visas manas iepriekšējās ķibeles ir izskaidrojamas ar Tumsas Spēku cīņu pret mani! Arī fakts, ka neviens no apkārtējiem nenovērtē manas labās īpašības, nav nekāds brīnums. Būtu bezgala naivi no Tumšajiem prasīt tādu pašaizliedzīgu godīgumu!» pastāstīja treniņtērpā ģērbies, izstīdzējušais skolas saimniecības daļas vadītājs, kurš «Jaunā laika» sarakstā neveiksmīgi kandidēja pilsētas lauku teritorijas pašvaldības vēlēšanās.

Savas īsās politiskās karjeras laikā viņš guva jaunas atklāsmes, kas mainīja viņa viedokli: «Pagāja laiks, un Repše tika salauzts. Pamazām arī viņš padevās Tumsas varai. Tie viņa sātaniskie līdzgaitnieki, kas plosās ar dienesta automobiļiem, lobē biznesus Jūrmalā un raksta burtnīciņas gaļas kombinātos… Viņi ir nohipnotizējuši vai pat sazāļojuši manu Repši. Iespējams, tas notika toreiz, kad viņu Stokholmā uzvilināja uz jumta. Viņš vēl runā tāpat kā agrāk, bet tā ir tikai Tumsas viltība, jo iekšpuse visa jau ir melna. Ak, ja viņš jau pašā sākumā būtu par savu palīgu izvēlējies mani… Jā, tas nav viegli, kad sabrūk tāda autoritāte. Bet es izturēju. Jau kādu laiciņu es esmu palicis vienīgais Gaišais. Nu ja nu vienīgi vēl Ausma Kantāne-Ziedone, šī starojošā dvēsele! Jau vairākas nedēļas cenšos viņu sazvanīt, bet viņa uz maniem zvaniem neatbild. Baidos, ka Tumsas Spēki ir dabūjuši viņu savos nagos.» ▼

Pievienot komentāru