2006. gada 27. novembris

Zagļi: sammita laikā strādājam pastiprinātā režīmā

248.jpg

Attēlā: tukšajās centra ēkās darbs sokas

Kriminālo aprindu pārstāvji, kas specializējušies dzīvokļu apzagšanā, NATO sammita laikā no 27. līdz 29. novembrim strādā pastiprinātā režīmā. «Ņemot vērā to, ka daudzi rīdzinieki šajās dienās ir pametuši pilsētu un atstājuši savus īpašumus novārtā, mums ir darba pilnas rokas,» sarunā ar PATIESI! pastāstīja vairākkārt sodītais recidīvists Vilhelms G. (66, vārds mainīts).

Zagļi uzskata, ka sammita dienās Rīgā viņiem beidzot ir nodrošināti pienācīgi darba apstākļi. «Vienīgā problēma varētu būt šāda iepriekš nepieredzēta apjoma materiāla apgūšana,» savas bažas pauda Vilhelms G. «Centīsimies iesaistīt visus iespējamos papildspēkus, iespējams, arī jauno paaudzi. Esmu pārliecināts, ka ar šo uzdevumu tiksim galā godam.»

Optimistiski noskaņoti ir arī vairāki citi PATIESI! aptaujātie zagļi un laupītāji. «Protams, drošības dienesti strādās pastiprinātā režīmā, taču ne jau bez pieskatīšanas atstātos mājokļus viņi sargās. Domāju, mūsu darbā nekādu problēmu nebūs,» Guntis J. (39) izskatījās priecīgi satraukts un, sarunai beidzoties, kaut kur aizsteidzās. ▼

Pievienot komentāru