2007. gada 14. februāris

Meitene atsaka seksu puisim, jo viņš nav gejs

315.jpg

Attēlā: 14. februāris, mīlestības svētki

Pilsētas lauku teritorijā mītošā Linda (15) atteikusi seksu septiņpadsmitgadīgajam blakus kvartāla iedzīvotājam Jurģim, jo atklājusi, ka viņš ir heteroseksuāls.

Kā pastāstīja Jurģis, viņu attiecības no sākuma attīstījušās normāli. Abi gājuši pastaigāties, stundām ilgi runājuši par grāmatām, mūziku un kino, bijuši uz teātri. Jurģis ticis pozitīvi uzņemts Lindas draugu lokā. Abi esot glāstījuši viens otru un skūpstījušies, bet ne vairāk. Tomēr, kad pēc trīs nedēļu ilgas pazīšanās kādas pastaigas laikā Jurģis pastāstījis Lindai, ka viņa vecāku šonakt nebūs mājās, un varbūt Linda vēlētos palikt pie viņa, sekojusi negaidīta reakcija. «Tu ko, patiešām gribi ar mani seksu? Vai tu esi normāls?» esot satraukusies Linda, un, saņemot apstiprinošu atbildi, aizskrējusi mājās un nākamajā dienā atsūtījusi īsziņu «Nesaki nevienam, kas notika. Un nezvani.»

Kad PATIESI! korespondentam pēc nedēļas izdevās satikt Lindu, lai uzzinātu otras puses versiju, viņas uztraukums bija norimis. Linda pastāstīja, ka «no sākuma man Jurģis šķita dīvains, bet tad es sapratu, ka viņš ir gejs. Jo nekā savādāk viņa interesi par baletu un mākslu es izskaidrot nevarēju. Normāli džeki, kas man patīk, parasti tiek manā gultā jau pirmajā vakarā. Bet te pēkšņi kaut kas galīgi kosmisks! Visas manas draudzenes bija starā, kad pastāstīju, ka tiekos ar geju. Un Jurģis patiešām bija jauks. Kad mēs apskāvāmies un skūpstījāmies, es sapratu, ka viņš savā bagātajā iztēlē vienkārši iztēlojas mani par puisi, un tas bija tik satraucoši! Bet tad pienāca vakars, kas visu sabojāja. Atklājās, ka Jurģis ir pilnīgi normāls, un visu laiku mani mānījis. To es nespēju piedot. Jo kāpēc gan man būtu vajadzīgs vēl viens parasts džeks? Man ir heteroseksuālas attiecības jau kopš 9 gadu vecuma un homoseksuālas kopš 12 gadiem, un jūs nespējat iedomāties, kā man tas viss ir apnicis…» ▼

Pievienot komentāru